Περίεργο θάνατο μελετά ιατροδικαστής στο Sussex. Ο ιατροδικαστής που ανέλαβε να εξετάσει το πτώμα ενός άντρα που βρέθηκε νεκρός και… όρθιος μέσα στην κουζίνα του σπιτιού του με το χέρι του να ακουμπά σε ένα ντουλάπι, χαρακτήρισε το θάνατό του ως «περίεργο».

Ο 35χρονος Andrew Evans εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του όταν ένας φίλος του τον είδε μέσα από το παράθυρο αλλά ανησύχησε όταν είδε ότι δεν ανταποκρινόταν στα σινιάλα του και συνειδητοποίησε ότι ήταν νεκρός.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο Andrew είχε δεχτεί χτύπημα στο κεφάλι προτού επέλθει ο θάνατός του στις 10 του περασμένου Μάη, ενώ βρέθηκε ότι η ποσότητα του αλκοόλ που είχε στο αίμα του ήταν τέσσερις φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο.

Εκτιμάται ότι ο νεαρός άντρας πέθανε τη στιγμή που προσπαθούσε να πιάσει κάτι από το ντουλάπι, όταν όλα «μαύρισαν» μπροστά του.

Όσο για την όρθια στάση, στην οποία βρέθηκε το σώμα του, φαίνεται πως ακούμπησε με τέτοιο τρόπο στα έπιπλα της κουζίνας που παρέμεινε εκεί, χωρίς να σωριαστεί στο πάτωμα.

Η πληγή που είχε στο κεφάλι του αιμορραγούσε πολύ, και φαίνεται πως ο ίδιος δεν κατάλαβε πόσο σοβαρά είχε χτυπήσει επειδή ήταν πολύ μεθυσμένος.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook