Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα είναι προγραμματισμένη Ημερίδα για τα προαγωνιστικά τμήματα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση του ΝΟΧ:

Χριστούγεννα με... κολύμβηση θα συνδυάσουν τα παιδιά του Τμήματος προαγωνιστικών κατηγοριών (9-12 ετών) του Ναυτικού Ομίλου Χανίων τα οποία θα συμμετάσχουν το Σάββατο (22/12) σε Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της 25άρας πισίνας του κολυμβητηρίου Χανίων.
 
Πρόκειται για τους πρώτους επίσημους αγώνες της χρονιάς, με την ομάδα των Αποστόλη Γεωργιάδη και Αντώνη Καλογεράκη να έχει την ευκαιρία να επιβεβαιώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Στους αγώνες θα πάρουν μέρος 41 παιδιά εκ μέρους του Ν.Ο.Χ. ενώ θα κολυμπήσουν παράλληλα και παιδιά από άλλα σωματεία της Κρήτης (Ν.Ο. Ρεθύμνου, Γ.Α.Σ. Ρεθύμνου, Ν.Ο. Ηρακλείου).

Αναλυτικά οι συμμετοχές για τον Χανιώτικο Όμιλο είναι οι εξής:

Τσίγκος, Ριτζάκης, Ξεκουκουλωτάκης, Πέτρος Πετράκης, Καυκαλάς, Κολοκοτρώνης, Παπαστάμος, Τζουγκράκης, Χατζησωτηράκης, Δημουλιός, Μαρινάκης, Μιχαηλίδης, Χαλκιαδάκης-Βομβολάκης, Διακολουκάς, Καππής, Κάχρης, Γιώργος Πετράκης, Τερζούδης, Φαντριδάκης, Μαστραντωνάκης, Περβολαράκη, Ζγκουρού, Αντωνία Πετράκη, Χρυσή Πετράκη, Πλοκαμάκη, Δρουμπάκη, Καζάση, Κοπάση, Λαμπαρδάκη, Λεδάκη, Λελεδάκη, Νίκη Πετράκη,  Θεοδοσάκη, Νταουντάκη, Λεβεντάκη, Ματζοράκη, Παπαδεράκη, Ανδρεάδη, Βαμιανάκη, Περράκη, Πισσαδάκη.


Οι αγώνες έχουν ώρα έναρξης το πρωί του Σαββάτου τις 10 και το απόγευμα τις 5.