Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Ρεθύμνου ανάμεσα στην Επσικοπή και τον ΟΦ Αρμένων. Η ομάδα του Χρήστου Βασιλείου μπορεί να λογίζεται ως φαβορί αλλά δεν ξεχνάει το περσινό… πάθημα όταν η ομάδα των Αρμένων πήρε το Κύπελλο κερδίζοντας την «μάχη» του τελικού στην διαδικασία των πέναλτι. Ο τελικός θα γίνει την Τετάρτη 30 Μαρτίου στο ΔΑΚ Γάλλου και θα ξεκινήσει στις 16.00 με διαιτητή τον Γ. Τσακό και βοηθούς του τους Γ. Βυζιριανάκη και Χ. Παπαδόπουλο (4ος θα είναι ο Β. Τωβίλ).

 

Με αφορμή τον τελικό έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Επισκοπής (www.aoepiskopis.gr) ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Νίκος Καψαλάκης που τόνισε ότι χρειάζεται σοβαρότητα και συγκέντρωση:

«Το κύπελλο είναι ένας τίτλος που θέλουμε να κατακτήσουμε, χρειάζεται να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Το παρελθόν μας έχει διδάξει ότι δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Δεν παίζει κανένα ρόλο η διαφορά μίας κατηγορίας που χωρίζει την ομάδα των Αρμένων από εμάς. Θέλουμε το κύπελλο για την ομάδα, για εμάς αλλά και για τους φιλάθλους μας. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι ».