Βροχερός θα είναι σήμερα ο καιρός στην Κρήτη, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ

Χανιά

Βροχερός θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 7 μποφόρ. Για αύριο Κυριακή 23/12, ο καιρός θα είναι βροχερός, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 7 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχή, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Βροχή προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. Για αύριο Κυριακή 23/12, ο καιρός θα είναι βροχερός, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 11 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχή, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Ηράκλειο

Βροχή προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. Για αύριο Κυριακή 23/12, ο καιρός θα είναι βροχερός, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με βροχή, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Ιεράπετρα

Βροχερός θα είναι ο καιρός για την Ιεράπετρα σήμερα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4-5 μποφόρ.  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 14 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook