Είναι νέες, ωραίες, σέξι και πολλά υποσχόμενες. Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται έντονα ότι θα δώσουν μάχη στήθος με στήθος για να διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον διαγωνισμό της Eurovision για το 2013 (αν τελικά η χώρα μας καταφέρει να στείλει εκπρόσωπο στον μουσικό διαγωνισμό).

Ετσι, μέσα σε όλη αυτή την παραφιλολογία, άρχισαν να πέφτουν και τα πρώτα ονόματα (αρκεί, βέβαια, να μη μείνουν μόνο με τη… χαρά) καλλιτεχνών που φλερτάρουν με τη συμμετοχή τους στον διεθνή διαγωνισμό. Ηδη, λοιπόν, η Ελένη Φουρέιρα και η Θωμαή Απέργη… κάνουν σκέψεις για Σουηδία.

Από την άλλη, η 23χρονη Θωμαή δίνει την εντύπωση με το πρώτο άκουσμα μιας pop τραγουδίστριας. Είναι καλλίφωνη, εναλλακτική και ταλαντούχα ερμηνεύτρια. Ο συνδυασμός δίνει ένα αποτέλεσμα που κερδίζει μέχρι και τον πιο επιφυλακτικό. Μάλιστα, μπορεί στον ελεύθερό της χρόνο να παίζει μποξ και να κάνει surfing, όταν όμως στην παρέα μπαίνει ένα πιάνο και ένα σαξόφωνο, τότε φοράει το πιο ζεστό της χαμόγελο και ερμηνεύει τραγούδια που σε παρασύρουν σε αισθησιακό λίκνισμα.

Δηλώνει θαυμάστρια της smooth jazz και της funk, ενώ κρυφό της ταλέντο είναι το αργεντίνικο ταγκό! Η καταγωγή της είναι από το νησί της Τήνου και από μικρή σπούδασε μουσική, κλασική και ηλεκτρική κιθάρα, καθώς και φωνητική. «Θεωρώ πως το πρώτο στοιχείο που πρέπει να έχει κάποιος που ασχολείται με το τραγούδι είναι η καλή φωνή.

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook