Αποκάλυψη από το BBC για την επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη, από μέλη της Χρυσής Αυγής.

Το BBC, έδωσε στη δημοσιότητα ηχητικό ντοκουμέντο, που παρουσιάζει βουλευτή της Χρυσής Αυγής να ειρωνεύεται και ουσιαστικά να επιβεβαιώνει ότι η επίθεση έγινε από μέλη του κόμματος. Την ομιλία κατέγραψε δημοσιογράφος του BBC.

Ο βουλευτής, σύμφωνα με το BBC, φέρεται να είναι ο Παναγιώτης Λαγός και ακούγεται να λέει, μιλώντας σε μέλη του κόμματος:

\”Θέλω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για κάποια από τα νέα μέλη της Χρυσης Αυγης που είναι μόνο για φωνές και μαγκιές. Τρεις από αυτούς τον χτυπούσαν για μισή ώρα χωρίς να του κάνουν ένα καρούμπαλο στο κεφάλι, χωρίς να του σπάσουν καν τα γυαλιά\”.

Οι ακροατές του ξεσπούν σε γέλια και χειροκροτήματα.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε καταγγείλει ότι δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα στο ημίχρονο του αγώνα ΑΕΚ-Ατρόμητος στο ΟΑΚΑ.

Όπως είχε πει του φώναξαν \”Στρατούλη, είμαστε μέλη της Χρυσής Αυγής και θα σε σκοτώσουμε\”.

Η Χρυσή Αυγή διέψευσε ότι έχει οποιαδήποτε σχέση και κατέθεσε μήνυση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για συκοφαντική δυσφήμιση.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι «όπως αποτυπώνεται από το ντοκουμέντο του ραδιοφώνου του BBC, επιβεβαιώνεται πανηγυρικά ότι αυτοί που επιτέθηκαν στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ.Στρατούλη, ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής». Προσθέτει, επίσης, ότι:

«Η προκλητικά κυνική ομολογία στελέχους της Χρυσής Αυγής ότι τρεις φασίστες – τραμπούκοι ήταν αναποτελεσματικοί στην δολοφονική επίθεσή τους εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είναι αποκαλυπτική του τρόπου δράσης της νεοναζιστικής οργάνωσης».

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει επίθεση και στην κυβέρνηση. «Αλήθεια η κυβέρνηση, το υπουργείο Δικαιοσύνης, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, πόσο εγκλωβισμένοι είναι στη λογική της \’συγκατοίκησης\’» με τη Χρυσή Αυγή για να παρακολουθούν απαθείς τη δράση της;» αναφέρει.

Χρυσή Αυγή: \”Ανυπόστατο το δημοσίευμα\”

Η Χρυσή Αυγή σχολιάζοντας το ηχητικό ντοκουμέντο του BBC, έκανε λόγο για απόπειρα συκοφάντησης, χωρίς να απαντά για την ουσία και χωρίς να διαψεύδει ή να επιβεβαιώνει αν πρόκειται πράγματι για τον βουλευτή της Π. Λαγό

\”Η Χρυσή Αυγή έχει ξεκαθάρισει ότι ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση Στρατούλη, ο οποίος είναι ήδη κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμηση. Οι νέες απόπειρες συκοφάντησης του Κινήματός μας είναι φαιδρές, ανυπόστατες και έχουν κάνει το πανελλήνιο να γελάει\”. αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook