Παράνομα βρισκόταν στην Ελλάδα ένας 36χρονος Αλβανός, αλλά κυκλοφορούσε σαν… κύριος και διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Πάργας και της Πρέβεζας. Η έρευνα που έκανε ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Αστυνομίας στο σπίτι του, αποκάλυψε το «εμπόρευμά» του.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν τον αλλοδαπό όταν διαπίστωσαν ότι είχε κρύψει σε διάφορα σημεία του σπιτιού συνολικά 846,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο 36χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας που του άσκησε δίωξη και ξεκίνησε τις διαδικασίες για την απέλασή του από τη χώρα.

Πληροφορίες ότι διακινεί σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών στην Πάτρα είχαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών για έναν 21χρονο Έλληνα κάτοικο της πόλης και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του, όπου κατέσχεσαν μια σακούλα με κάνναβη βάρους 490 γραμμαρίων, μια μεταλλική ταμπακέρα που περιείχε άλλα δέκα γραμμάρια κάνναβης και 900 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από τη διάθεση των ναρκωτικών. Ο νεαρός διακινητής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook