Προφυλακίστηκε τη Δευτέρα, ύστερα από την εφαρμογή σχετικού εντάλματος προσωρινής κράτησής του κου Ανακριτή Ρεθύμνου, μετά και από την σύμφωνη γνώμη του κου Εισαγγελέα, ο 22χρονος, που κατηγορούνταν ότι την προηγούμενη εβδομάδα με την απειλή όπλου λήστεψε πρατήριο υγρών καυσίμων.

Ειδικότερα

Ο νεαρός την περασμένη Τετάρτη, με την συμμετοχή και ενός ακόμα 26χρονου φίλου του, εξύβρισαν και απείλησαν με όπλο, έναν 35χρονο άντρα.

Στην συνέχεια επιβαίνοντας σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων της περιοχής Λατζιμάς του Δήμου Μυλοποτάμου, όπου με την χρήση βίας, εξανάγκασαν τον υπάλληλο να γεμίσει το όχημά τους με καύσιμο, χωρίς να καταβάλλουν το αντίστοιχο αντίτιμο.

Επίσης, ενώ αρχικά απαίτησαν από αυτόν τις εισπράξεις του πρατηρίου, στην συνέχεια και για άγνωστο λόγω υπαναχώρησαν, χωρίς τελικά να τις αφαιρέσουν.

Από την έρευνα και την προανάκριση που ενήργησε άμεσα η Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των 2 νεαρών η οποία μετά την ολοκλήρωσή της, υποβλήθηκε αρμοδίως στον κον Εισαγγελέα Ρεθύμνου.

Έπειτα, και κατά την διαδικασία της κυρίας ανάκρισης, χθες Δευτέρα, κλήθηκε και απολογήθηκε ο 22χρονος στον κον Ανακριτή Ρεθύμνου, ο οποίος με την σύμφωνη γνώμη και του κου Εισαγγελέα, διέταξε την προσωρινή του κράτηση και την μεταφορά του, σε αρμόδιο σωφρονιστικό κατάστημα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook