Νεφώσεις με βροχές και χιόνια στα βουνά, περιμένουμε την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 11 έως 12 βαθμούς και στα ορεινά από 6 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και το Λιβυκό θα πνέουν βόρειοι σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας σημειώθηκαν ισχυρές βροχοπτώσεις σε όλο το νησί χωρίς ωστόσο να προκληθούν σοβαρά προβλήματα εκτός από μερικές κοπές δέντρων που είχαν σπάσει από τους δυνατούς ανέμους.

Επίσης προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην ηλεκτροδότηση με πολύωρες διακοπές ρεύματος το απόγευμα του Σαββάτου εξαιτίας της κακοκαιρίας σε Αρκαλοχώρι και Βιάννο σταδιακά αποκαταστήθηκαν.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για κάθε νομό έχει ως εξής:

Ηράκλειο

Βροχερός θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα το πρωί, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 12 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με βροχή, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 24/12, ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχή, αύξηση της θερμοκρασίας στους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Χανιά

Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στα Χανιά σήμερα το πρωί, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 11 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 24/12, ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, ελάχιστη αύξηση της θερμοκρασίας και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με ασθενή βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Ασθενής βροχή προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα το πρωί, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 11 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις βόρειους ανέμους έντασης 7 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με βροχοπτώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 24/12, ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, χωρίς αλλαγή θερμοκρασίας και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ιεράπετρα

Βροχερός θα είναι ο καιρός στην Ιεράπετρα σήμερα το πρωί, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως7μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με βροχή, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση εντάσεως μέχρι 5 μποφόρ

Για αύριο Δευτέρα 24/12, ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχή, αύξηση της θερμοκρασίας στους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.


meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook