Επισήμως το ΠΑΣΟΚ επέλεξε να μην σχολιάσει τις δηλώσεις του βουλευτή Δράμας Χρήστου Αηδόνη, που προκάλεσε νέα αναταραχή στο Κίνημα, μετά την παρουσία του σε εκδήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου. Σε συνέντευξή του, ο κ. Αηδόνης κατηγορεί τον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι μετέτρεψε το ΠΑΣΟΚ σε συνιστώσα της ΝΔ, καθώς και ότι παρέδωσε το κόμμα στον Αντώνη Σαμαρά.

«Κανένα σχόλιο» ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, σε όσα δήλωσε σε συνέντευξή του στη Real News ο Χρήστος Αηδόνης. Ωστόσο, πίσω από την αντίδραση αυτή, αρμόδια στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν έκρυβαν ότι υπάρχει οργή στην Ιπποκράτους για τις δηλώσεις αυτές, αλλά και για την εν γένει συμπεριφοράτου βουλευτή.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα, ο κ. Αηδόνης μετέβη στην Καλαμάτα όπου παρέστη στην παρουσίαση του βιβλίου του Ανδρέα Λοβέρδου, δηλώνοντας μάλιστα ότι η χώρα χρειάζεται ρήξεις, κάνοντας λογοπαίγνιο με την ονομασία ΡΙΚΣΣΥ της κίνησης που ίδρυσε ο κ. Λοβέρδος.

Ωστόσο, η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν είναι διατεθειμένη, σε καμία περίπτωση, να προβεί σε οποιαδήποτε κίνηση που θα «ηρωοποιούσε» τον βουλευτή, όπως θα γινόταν με μια διαγραφή του. Επισημαίνουν, πάντως, ότι κάποια στιγμή θα αναγκαστεί ο ίδιος να αποσαφηνίσει τη στάση του.

Ενδεικτική της στάσης της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, έναντι του κ. Αηδόνη, είναι πως παρά το γεγονός της παρουσίας του στην εκδήλωση για τον κ. Λοβέρδο και τις δηλώσεις του στην Καλαμάτα, με την έγκριση του κ. Βενιζέλου, ο βουλευτής Δράμας τοποθετήθηκε, ωε μέλος, στην Ομάδα Εργασίας του Συνεδρίου που θα επεξεργαστεί το κείμενο των πολιτικών θέσεων.


in.gr