Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων διοργάνωσε Γιορτή Αλληλεγγύης, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, για τις αδύναμες οικονομικά οικογένειες, οι οποίες υποστηρίζονται από το Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Χανίων.

Περίπου 400 άτομα, μικροί και μεγάλοι, πέρασαν μια ωραία βραδιά. Για τους ενήλικες, η ΣΜΣ της V Μεραρχίας Κρητών, υπό τη Διεύθυνση του Τχη Χρήστου Καποκάκη, παρουσίασε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα ερμηνεύοντας συνθέσεις γνωστών Ελλήνων Συνθετών. Για τα παιδιά, στον ημιώροφο του Κέντρου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με ταχυδακτυλουργικά κόλπα, παιγνίδια και πολλές εκπλήξεις.

Όλες οι οικογένειες παρέλαβαν προϊόντα και επιταγές, καθώς και δώρα για τα παιδιά τους, προσφορά των 50 και πλέον Χανιώτικων Επιχειρήσεων που με μεγάλη προθυμία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολου Βουλγαράκη, να στηρίξουν τη δράση της Π.Ε.

Μηνύματα αλληλεγγύης και ευχές για τις Άγιες Ημέρες που έρχονται απεύθυναν ο Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σταύρος Αρναουτάκης, και ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, ενώ την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, κ. Νίκος Καλογερής, και αρκετοί Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Π.Ε. Χανίων. Ο Ειδικός Σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Δημήτρης Βενιανάκης, παρουσίασε στη συνέχεια τους 50 και πλέον χορηγούς, στους οποίους απενεμήθησαν ευχαριστήριοι έπαινοι. Έπαινοι απενεμήθησαν επίσης και στους Μουσικούς της Στρατιωτικής Μπάντας, μαζί με τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του κ. Βουλγαράκη προς τον Διοικητή της V Μεραρχίας Κρητών, Ταξίαρχο Γιώργο Στρατιδάκη, για την υποστήριξη της εκδήλωσης.

Ο κ. Βουλγαράκης ευχαρίστησε επίσης τους υπαλλήλους της Π.Ε. Χανίων που εργάσθηκαν για τη διοργάνωση της βραδιάς και ιδιαίτερα εκείνους του Τμήματος της Κοινωνικής Πρόνοιας που σήκωσαν και το μεγαλύτερο βάρος της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook