Το 2012 ο Άγιος Βασίλης εγκαταλείπει το κρύο του βορρά και έρχεται στο νότο. Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης θα γίνει το εργαστήριο του για 3 ημέρες.

Σήμερα Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου, ώρα 11:00 με 13:00 οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν κατασκευή πολύχρωμων χριστουγεννιάτικων καρτών και πρωτότυπων στολιδιών από φυσικά υλικά.

Οι εκδηλώσεις για σήμερα 24 Δεκεμβρίου θα είναι δωρεάν με «κοινωνικό εισιτήριο». Κάθε επισκέπτης μπορεί να κρατάει τρόφιμα μακράς διαρκείας, η συλλογή των οποίων θα γίνει στο Μουσείο και θα δοθούν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, ώρα 11:00 με 13:00 τα παιδιά ταξιδεύουν σε τόπους μακρινούς με τη βοήθεια των παραμυθιών και της φαντασίας. Το ταξίδι θα γίνει πραγματικότητα, καθώς όλοι μαζί θα δημιουργήσουν ένα μεγάλο ψηφιδωτό.

Ο Άγιος Βασίλης αποφάσισε να αφήσει κάποια δώρα για τους μικρούς του φίλους, λίγες μέρες πριν την πρωτοχρονιά. Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, ώρα 11:00 με 13:00, θα πραγματοποιηθεί ένα πρωτότυπο κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, με τη βοήθεια των ζώων του ΜΦΙΚ και τη συμμετοχή σας.

Για τις μέρες 27 και 28 Δεκεμβρίου το εισιτήριο θα έχει μία ενιαία τιμή 4€,  για μικρούς και για μεγάλους ενώ για τους Φίλους του ΜΦΙΚ θα είναι δωρεάν.

Μια καινούργια χρονιά ξεκινά το ταξίδι της και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης εύχεται υγεία και δημιουργικότητα σε όλους!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook