Μια πρόσφατη συνέντευξη του Αμερικανού προέδρου, Μπάρακ Ομπάμα, στην οποία δήλωσε θαυμαστής του Psy, έφερε και πάλι στη δημοσιότητα βίντεο – παρωδία με εκείνον και τη σύζυγό του, Μισέλ, να χορεύουν στους ξέφρενους ρυθμούς του Gangnam Style. Φυσικά, πρόκειται για σωσίες του ζεύγους, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι πολύ επιτυχημένο.

Ο Ομπάμα σε δηλώσεις του στο περιοδικό People αποκάλυψε πως οι κόρες τους θεωρούν «κιτς» τον Psy και έτσι,  όταν θέλει να εκνευρίσει την 14χρονη Μάλια και την 11χρονη Σάσα χορεύει το επιτυχημένο κομμάτι του Νοτιοκορεάτη ράπερ στον Λευκό Οίκο, για να διασκεδάσει με την αντίδρασή τους.

«Συνήθως είναι πιο χαλαρές από μένα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μου αρέσουν αλλά εκείνες τα θεωρούν κακόγουστα, όπως το Gangnam Style. Εγώ όμως το λατρεύω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρόεδρος.

Εντούτοις, αν και στο βίντεο – παρωδία, η Μισέλ Ομπάμα φαίνεται να το διασκεδάζει και εκείνη με την ψυχή της, εκείνος παραδέχτηκε πως την φέρνει σε δύσκολη θέση, γι’ αυτό και απέκλεισε την πιθανότητα να εκτελέσει την χορογραφία του Gangnam Style μπροστά του.
protothema.gr