Για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο ΟΦ Αρμένων αποτελεί την έκπληξη στον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ρεθύμνου. Οι Αρμένοι κατάφεραν, μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία με την κατάκτηση του Κυπέλλου απέναντι στην Επισκοπή στην διαδικασία των πέναλτι, να βρεθούν και πάλι στον τελικό της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσουν ξανά τους «κυανόλευκους» με σκοπό να επιτύχουν και πάλι τον περσινό…άθλο.

Ούτως ή άλλως όμως και πάλι επιτυχία θεωρείται για τον ΟΦΑ η συμμετοχή στον τελικό αλλά και γενικότερα η φετινή χρονιά, αν εξαιρεθεί το πρωτάθλημα, αφού υπήρξε και η κατάκτηση του Σουπερ-Κάπ Ρεθύμνου στην αρχή της σαιζόν απέναντι στο Ρέθυμνο.

Σχετικά με τον τελικό μας μίλησε αποκλειστικά στο flashnews.gr ο εκ των πρωταγωνιστών της περσινής επιτυχίας αλλά και αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Χατζησπύρος που υποστήριξε ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος είναι επιτυχία για την ομάδα του το γεγονός ότι βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε τελικό και διεκδικεί το τρόποαιο:

«Για εμάς μόνο το γεγονός ότι φτάσαμε στον τελικό είναι επιτυχία. Ότι και να γίνει εμείς μόνο κέρδος έχουμε από αυτό το παιχνίδι. Δεν έχουμε άγχος καθόλου και δεν νομίζω να είναι τυχαίο το γεγονός ότι και είμαστε ομάδα του τοπικού φτάνουμε για δεύτερη φορά συνεχόμενη στον τελικό».


Σε ερώτηση για τον αν ο ΟΦΑ είναι ομάδα του τελικού ο 24χρόνος μέσος απάντησε:

«Πιστεύω ότι είμαστε ομάδα με μονάδες μέσα. Στο πρωτάθλημα μείναμε τόσο πίσω γιατί δεν έχουμε λύσεις στον πάγκο. Έχουμε καλή ομάδα και στα παιχνίδια που πρέπει να συγκεντρωθούμε μπορούμε να κερδίσουμε. Η ομάδα θα είχε περισσότερες δυνατότητες αν υπήρχαν κάποιοι παίκτες να την βοηθήσουν. Γιατί το μεγαλύτερο βάρος στην χρονιά το έχουν τραβήξει συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές».


Το σχόλιο του όσον αφορά τον τελικό:

«Ο τελικός είναι ένα παιχνίδι στο οποίο συνήθως λένε ότι το αουτσάιντερ είναι και φαβορί αλλά φέτος νομίζω τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα σε σχέση με πέρσι».


Για το αν η Επισκοπή είναι καλύτερη από πέρσι και αν θα είναι πιο διαβασμένη μετά τον περσινό τελικό υποστήριξε:

«Είναι καλύτερη από πέρσι η Επισκοπή. Διαβασμένη δεν ξέρω αν θα είναι αλλά πιο υποψιασμένη σίγουρα γιατί πέρσι δεν το περιμένανε ότι θα τους κερδίζαμε. Φέτος επειδή είχαν το περσινό πάθημα θα μας υπολογίζουν περισσότερο και θα είναι πιο προετοιμασμένοι».


Τέλος σχολίασε και το γεγονός ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του στην οποία είχε αγωνιστεί στο Περιφερειακό επί εποχής Γιάννη Μαρκάκη στην τεχνική ηγεσία:

«Είναι 6-7 χρόνια που έχω φύγει από την Επισκοπή αλλά υπάρχουν άνθρωποι ακόμα από τότε που ήμουν κι εγώ. Σίγουρα τα συναισθήματα είναι περίεργα όταν αντιμετωπίζεις πρώην ομάδα σου αλλά συγκεντρώνεσαι σε αυτό που πρέπει να κάνεις την ώρα του αγώνα. Τα υπόλοιπα δεν τα σκέφτεσαι μέσα στον αγώνα αλλά μετά από αυτόν».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook