Τα κάλαντα των Χριστουγέννων έψαλαν στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης και ο Παμποντιακός Σύλλογος «Η Αργώ». Μετά τα κάλαντα, ο Πάνος Καμμένος ευχήθηκε «καλή λευτεριά» στους Έλληνες, γιατί -όπως είπε- οι μέρες που περνά η χώρα είναι πρωτοφανείς, θυμίζουν ημέρες πολέμου. «Ελπίδα μας δίνει η Γέννηση του Θεανθρώπου. Θα παλέψουμε και θα νικήσουμε. Η Ελλάδα δεν δέχεται ούτε επιτρόπους ούτε ζυγό» τόνισε.

Ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης έψαλε παραδοσιακά κάλαντα και μαντινάδες, χόρεψε κρητικούς χορούς με λύρες. Ο Παμποντιακός Σύλλογος «Η Αργώ» έψαλε κάλαντα του Πόντου με ποντιακή λύρα και νταούλι, χόρεψε τον πυρρίχιο χορό.

Ακολούθως, ο Πάνος Καμμένος δήλωσε: «Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2013.

»Εκ μέρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, των στελεχών αλλά και των Ελλήνων πολιτών που στηρίζουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες αυτό το Κίνημα πολιτών, θέλουμε να εκφράσουμε σε όλη την Ελλάδα, την Κρήτη και τον Πόντο, που ήλθαν σήμερα να μας ευχηθούν, Χρόνια Πολλά με Υγεία και Ευτυχία και Καλή Λευτεριά.

»Καλή Λευτεριά γιατί αυτές τις μέρες που περνά ο τόπος μας, αυτές τις μέρες που περνούν οι ελληνικές οικογένειες είναι μέρες πρωτοφανείς, είναι μέρες που θυμίζουν μέρες πολέμου. Είναι πολλές οι οικογένειες αυτές που για πρώτη φορά μετά από χρόνια περνούν στα δύσκολα.

»Εμείς τους λέμε ότι υπάρχει ελπίδα και η ελπίδα υπάρχει όσο υπάρχει λεβεντιά και όσο είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για την ελευθερία μας.

»Ελπίδα μας δίνει η Γέννηση του Θεανθρώπου.

»Θα παλέψουμε και θα νικήσουμε. Η Ελλάδα δεν δέχεται ούτε επιτρόπους ούτε ζυγό. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να κινητοποιηθεί ο ελληνικός λαός και να εφαρμόσει το άρθρο 120 του Συντάγματος».

 

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook