Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 1:30μμ η Σχολή του Ολυμπιακού στα Χανιά με επικεφαλή τον Πρόεδρο Μπαλαδάκη Σταύρο, τον Αντιπρόεδρο Καπανέρη Δημήτρη, τους υπευθύνους της Σχολής Βερναδάκη Κώστα και Μπασιά Μανώλη και συνοδεία 18 μικρών ποδοσφαιριστών, επισκέφτηκαν το παράρτημα του Ιδρύματος Χρόνιων Παθήσεων «Κέντρο Παιδικής Μέριμνας».

Οι μικροί αθλητές αντάλλαξαν ευχές με τα 18 παιδιά του κέντρου Παιδικής Μέριμνας και παρέδωσαν σε αυτά 1.000€ για τις γιορτές, τα οποία ήταν προσφορά της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Παράλληλα η Σχολή των Χανίων πρόσφερε στα παιδιά του κέντρου δώρα και ρουχισμό.

Από τα παιδιά του ιδρύματος υπήρξε ένα αίτημα (επειδή ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στα Χανιά), να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και να δουν ζωντανά τους ποδοσφαιριστές που θαυμάζουν.

Η απάντηση προς τα παιδιά δεν άργησε να έρθει και μετά από επικοινωνία των υπευθύνων της σχολής με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τα παιδιά ενημερώθηκαν ότι η ΠΑΕ θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται για να βρεθούν στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν δωρεάν τον αγώνα.

Επίσης υπενθύμισαν στους υπεύθυνους του Ιδρύματος, ότι όποιο παιδί από τα 18 του αρέσει το ποδόσφαιρο και θέλει να ασχοληθεί με το άθλημα, η ΑΚΑΔΗΜΙΑ, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος παρέχει όλες της υπηρεσίες της δωρεάν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook