Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Γυθείου, για έναν αγνοούμενο άνδρα 29 ετών, όπου σύμφωνα με τους οικείους του απογευματινές ώρες της Κυριακής θα επέστρεφε στην οικία του.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος είχε μεταβεί για δοκιμαστικό πλου με το ταχύπλοο «BWAY» και επικοινώνησε με τον αδελφό του λέγοντας πως λόγω μηχανικής βλάβης και των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή, το σκάφος πλέει ακυβέρνητο και βρίσκεται σε κίνδυνο, 10 ν.μ. περίπου από το Ακρ. Ταίναρο.

Άμεσα, ο αδελφός του αναχώρησε προς παροχή συνδρομής στην περιοχή με έτερο σκάφος, αλεμβολόγητο, άνευ φανών ναυσιπλοΐας και χωρίς να ενημερώσει τις Λιμενικές Αρχές ως όφειλε.

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών ο ανωτέρω, βρήκε καταφύγιο στο «ΠΟΡΤΟ ΚΑΠΟ», όπου προσάραξε εσκεμμένα σε αμμώδη ακτή και συνέχισε τις έρευνες από τη στεριά με τη βοήθεια του πατέρα του.

Από τη Λιμενική Αρχή Γυθείου που διενεργεί την προανάκριση, διεξήχθησαν έρευνες από ξηράς και δια θαλάσσης με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα, ενώ εξετάζεται και η πιθανή παρουσία δεύτερου ατόμου στο ταχύπλοο «BWAY».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook