Λαμπερά είναι τα μαλλιά που είναι υγιή και το βασικό για υγιή μαλλιά βρίσκεται στην περιποίηση. Το κατάλληλο σαμπουάν, μαλακτικό και στάιλινγκ είναι τα βασικά που πρέπει να προσέξεις για να έχεις λαμπερά μαλλιά που θα ζήλευαν πολλές!

Σαμπουάν, το απαραίτητο: Αν έχεις πιτυρίδα, διάλεξε ένα σαμπουάν με αντιπιτυριδικές ιδιότητες, που είναι ιδανικό για τα δικά σου μαλλιά.

Αν σε ταλαιπωρεί η ξηροδερμία, διαλέξτε ένα προϊόν που θα επαναφέρει την ισορροπία στην ερεθισμένη σου επιδερμίδα, γιατί χρησιμοποιώντας κάποιο άλλο σαμπουάν όχι μόνο δεν θα δεις τις αντιαισθητικές νιφάδες να σταματήσουν να πέφτουν αλλά το πρόβλημα θα γίνει εντονότερο στο τριχωτό της κεφαλής σου.

Αν έχεις ξηρά μαλλιά, χρησιμοποίησε ένα σαμπουάν που ενυδατώνει τα ξηρά και κουρασμένα μαλλιά, γιατί το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να δείχνει το μαλλάκι σου άτονο και θαμπό. Μην ξεχνάς ότι λαμπερά δείχνουν μόνο τα υγιή μαλλάκια!

Αν τα μαλλιά σου είναι βαμμένα, μη ξεχνάς ότι στο εμπόριο κυκλοφορούν σειρές περιποίησης για μαλλιά με… χρώμα, που όχι μόνο διατηρούν το χρώμα σου περισσότερο αλλά και ενυδατώνουν την κουρασμένη από τις τεχνικές εργασίες τρίχα σου.

Styling : Για λάμψη, χρησιμοποιήστε την ειδική κρέμα, ενώ για όγκο, υπάρχει πάντα η λύση του αφρού χτενίσματος. Για wet look, επιλέξτε τα ειδικά προϊόντα, που κάνουν τα μαλλιά σας να δείχνουν βρεγμένα.

Το ελαιόλαδο είναι το φυσικό μαλακτικό για λαμπερά μαλλιά: ζέστανε δύο κουταλιές ελαιόλαδο Θα πρέπει να είναι ζεστό ώστε να θεραπεύσει τα ταλαιπωρημένα σημεία του κεφαλιού σου. Αφού κάνεις ένα απαλό χαλαρωτικό μασάζ ξεκινώντας από το κρανίο με φορά προς τα έξω, βεβαιώσου ότι το ελειόλαδο θα φτάσει παντού, μέχρι και τις άκρες των μαλλιών και τύλιξε τα μαλλιά σε μία πετσέτα και άφησε το να δράσει για περίπου 30 λεπτά. Δεν θα πιστέύεις πόσο απαλά θα είναι μετά τα μαλλιά σου και χωρίς να έχεις χρησιμοποιήσει χημικά!

womenonly.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook