Λίγες νεφώσεις, αυξημένη υγρασία και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 6 έως 18 βαθμούς και στα ορεινά από 2 έως 16 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι και μετά το μεσημέρι τοπικά μέτριοι.

ΧΑΝΙΑ
Με αραιές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα το πρωί, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 14 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 27/12, ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιασμένο ουρανό, ελάχιστη αύξηση της θερμοκρασίας και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με σποραδική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα το πρωί, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 27/12, περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, μείωση της θερμοκρασίας έναν με δύο βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας.

Για αύριο Πέμπτη 27/12, περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αραιή συννεφιά, μείωση της θερμοκρασίας έναν με δύο βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 15 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Ιεράπετρα σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ίδιων ανέμων.

Για αύριο Πέμπτη 27/12, περιμένουμε σχεδόν αίθριο καιρό, ίδια θερμοκρασία και ανέμους από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook