Στον ΑΟ Χανιά μπορεί να μην υπάρχει αγωνιστική δράση λόγω του ότι το παιχνίδι με τον Κεραυνό Κερατέας δεν θα γίνει αλλά σίγουρα προκύπτουν κέρδη από αυτό το γεγονός. Το σημαντικότερο βέβαια είναι οτι οι \”μπλε\” θα πάρουν το ξεκούραστο \”τρίποντο\” με το οποίο ίσως και την Τετάρτη να \”σφραγιστεί\” η παραμονή σε περίπτωση ήττας της Χερσονήσου από τον Ηρακλή Ψαχνών. Το άλλο κέρδος από την αναμέτρηση με τον Κεραυνό που δεν θα πραγματοποιηθεί είναι οτι σε αυτό έχουν δηλωθεί να \”ξεχρεώσουν\” αρκετοί τιμωρημένοι παίκτες του ΑΟΧ.

Καταρχην στο ματς της 27ης αγωνιστικής θα \”σβήσουν\” την ποινή των 2 αγωνιστικών οι Σελινιωτάκης και Παπακαστρήσιος που δεν έπαιξαν και κόντρα στον Βύζαντα. Επίσης ο Τσάτσος στο ματς αυτό θα εκτίσει την ποινή του ενώ στο ίδιο παιχνίδι έχει δηλωθεί να \”ξεχρεώσει\” την μία από τις δυο αγωνιστικές τιμωρίας του ο Ραπτάκης, που έχει δηλωθεί να μην αγωνιστεί και στο ματς του Πύργου απέναντι στον Πανηλειακό.

Αγωνιστικά προβλήματα με τιμωρίες λοιπόν δεν αντιμετωπίζει ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Προμπονάς, που λόγω του ότι υπάρχει μεγάλο κενό μέχρι την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας με την Ρόδο (Τετάρτη 6/4) θέλει η ομάδα του να δώσει φιλικό παιχνίδι. Κάτι τέτοιο ίσως γίνει την Τετάρτη αν βρεθεί λύση με το γήπεδο της Μ. Ελιάς με ενδεχόμενους αντιπάλους είτε τον Μινώταυρο είτε την θυγατρική ομάδα του ΔΑΑΟΧ/ΑΟΔΑ.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook