Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν με πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων βροχών, περιμένουμε την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012. Κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Παρασκευή ο καιρός στα δυτικά θα παρουσιάσει επιδείνωση με βροχές και πιθανόν τοπικές καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 11 έως 17 βαθμούς και στα ορεινά από 6 έως 15 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς και μετά το μεσημέρι από νοτιοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι.

ΧΑΝΙΑ
Συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 28/12, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αραιές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 15 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 28/12, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 14 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 17 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 15 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας.

Για αύριο Παρασκευή 28/12, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με βροχοπτώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 15 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για την Ιεράπετρα σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 15 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ίδιων ανέμων.

Για αύριο Παρασκευή 28/12, προβλέπεται ασθενής βροχή, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανέμους 2-3 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook