Ελάχιστοι καλεσμένοι βρέθηκαν στον γάμο της Kate Winslet με τον Ned Rocknroll, ενώ ούτε οι γονείς τους γνώριζαν για την τέλεση του μυστηρίου. Αυτός είναι ο τρίτος γάμος της σταρ και προτίμησε να κρατήσει απόλυτη μυστικότητα. Ελλείψει πατρός που δεν προσκλήθηκε καν στον γάμο, ο Leonardo Dicaprio ήταν αυτός που παρέδωσε τη νύφη στον γαμπρό. Ο πατέρας του Rocknroll τόνισε ότι δεν το γνώριζε, αλλά τίποτα δεν τον εκπλήσσει με αυτούς τους δύο. Είναι ο δεύτερος γάμος για τον γαμπρό, ενώ το ζευγάρι ήταν αρραβωνιασμένο από το καλοκαίρι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Wnslet επιλέγει να παντρευτεί στα κρυφά, καθώς το 2003 ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον σκηνοθέτη Sam Mendes σε νησί της Καραϊβικής με παρόντες μόνο την κόρη της Mila και τρεις ακόμη καλεσμένους. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο πέρυσι τον Μάρτιο κι έχει μαζί έναν γιο. Το 2001 χώρισε από τον πρώτο της σύζυγο και πατέρα της κόρης της Jim Threapleton, ενώ ήταν μαζί τρία χρόνια. Ο πρώτος της έρωτας ήταν ο ηθοποιός Stephen Tredre, με τον οποίο είχε σχέση πέντε χρόνια. Τον περιέγραφε ως τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής της πέρα από την οικογένειά της, αλλά ο ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 34 ετών από καρκίνο των οστών.  

Από την πλευρά του, ο γαμπρός Ned, ο οποίος άλλαξε το όνομά του από Abel Smith, ήταν επίσης παντρεμένος στο παρελθόν με την 23χρονη Eliza Cowdray. Είναι ο ανιψιός του Richard Branson κι εργάζεται για τη Virgin, το τμήμα των διαστημικών ταξιδιών.

real.gr