Τι κοινό έχουν η Σακίρα (Shakira), η Έλεν Φλάναγκαν (Helen Flanagan) και η Ιρίνα Σάγιακ (Irina Shayak); Εκτός από πανέμορφες με θανατηφόρα κορμιά είναι και οι τρεις σύντροφοι διάσημων ποδοσφαιριστών!

Δείτε ποιες είναι. σύμφωνα με τη βρετανικό site \”The Sun\” οι γυναίκες που \”τρελαίνουν\” τους οπαδούς όταν εμφανίζονται στις κερκίδες για να υποστηρίξουν τους αγαπημένους τους. Δέκα και να \”καίνε\”… για τα μάτια σας μόνο!

Στη νούμερο ένα θέση βρίσκεται η Κολομβιανή Ναταλία Βελέζ (Natalia Velez). Το μοντέλο είναι η σύντροφος του Ρανταμέλ Φαλκάο (Radamel Falcao) της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Δεύτερη είναι η Ιρίνα Σάγιακ. Ο άγγελος της Victoria\’s Secret είναι το κορίτσι του Κριστιάνο Ρονάλντο (Cristiano Ronaldo), του σκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τρίτη είναι η Κάτσια Ζινιαρέβιτς (Katsia Zingarevich), σύζυγος του προέδρου της Ρίντινγκ Άντον Ζινιαρέβιτς (Anton Zingarevich).

Τέταρτη είναι η δημοσιογράφος Σάρα Καρμπονέρο (Sara Carbonero), η αρραβωνιαστικιά του Ίκερ Κασίγιας (Iker Casillas).

Στις υπόλοιπες θέσεις βρίσκονται οι: Τζορτίνα Ντόρσετ (Georgina Dorsett), Άμπεϊ Κλάνσι (Abbey Clancy), Σακίρα, Φράνκι Σάντφορντ (Frnakie Sandford), Τουλίσα Κοντοστάβλος (Tulisa Contostavlos), Έλεν Φλάναγκαν.

\"\"

Ναταλία Βελεζ
\"\"

Έλεν Φλάναγκαν
\"\"

Ιρίνα Σάγιακ
\"\"

Κάτσια Ζινιαρέβιτς
\"\"

Σάρα Καρμπονέρο
\"\"

Τζορτζίνα Ντόρσετ
\"\"

Άμπεϊ Κλάνσι
\"\"

Φράνκι Σάντφορντ
\"\"
Τουλίσα Κοντοστάβλος

radar.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook