Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του προγράμματος “εορτάΖΩ και ψωνίΖΩ στο Ρέθυμνο” που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ρεθύμνου, για τον εορτασμό της Χριστουγεννιάτικης περιόδου 2011-2012. Μετά την συναυλία σε συνεργασία με τον “Μουσικό Καρπό”, τα party στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και στην οδό Τσουδερών, τις φωτογραφίες με την Μασκότ μας και το Θέατρο Σκιών από τον Κρητικό Καραγκιοζοπαίχτη Νίκο Μπλαζάκη “Ο Καραγκιόζης και ο Καλικάντζαρος”, σειρά έχουν :

Σαββάτο 29/12

•10:00 Καλλιθέα οδοί Κωνσταντινουπόλεως – Πορτάλιου. Η Δημοτική Φιλαρμονική Ρεθύμνου παιανίζει σε εορταστικούς ρυθμούς.

•11:00-13:00 Πλατεία 4ων Μαρτύρων. Τα παιδιά γράφουν το γράμμα που θα στείλουν στον Άγιο Βασίλη, με την συνοδεία Εορταστικής μουσικής.

•10:00-15:00 Κέντρο Νέων Δήμου Ρεθύμνου Δημιουργική Απασχόληση για τα παιδιά. Μια πεντάωρη απασχόληση για τα παιδιά όσο οι γονείς ψωνίζουν στην αγορά. Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής για τους νεαρούς και τις νεαρές chef με συνταγές για Χριστουγεννιάτικα κουλούρια αλλά και την παρασκευή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας!!!

•19.00 Δήμος Αμαρίου. Σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Αποδούλου. Ο μάγος μας χαρίζει θέαμα με κόλπα ταχυδακτυλουργικά με την συμμετοχή όλων των φίλων μας από την περιοχή. Θα περάσει και ο Άγιος Βασίλης να παραλάβει τα γράμματα των παιδιών για να στείλει τα πρωτοχρονιάτικα δώρα, αλλά και για να φωτογραφηθεί μαζί με τα παιδιά.

Δευτέρα 31/12

1.Η Δημοτική Φιλαρμονική Ρεθύμνου διασχίζει τους δρόμους του εμπορικού κέντρου της πόλης Μεγάλη Πόρτα – Αρκαδίου – Άγνωστος.

2.12.00-15.00 Οδός Αρκαδίου και Μελιδώνη. Η Αγορά κερνά και σας καλεί να περάσετε να ευχηθούμε όλοι μαζί Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά, με ζωντανή μουσική και πολλές εκπλήξεις.

Εν τω μεταξύ ο εμπορικός σύλλογος με ανακοίνωση του σημειώνει τα παρακάτω σχετικά με τη λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου

\”Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου παραμένει σταθερά αντίθετος με την πρόθεση του Υπουργείου Ανάπτυξης για άνοιγμα όλων των Κυριακών του χρόνου και συμφωνεί με την απόφαση της Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης που προτείνει τα καταστήματα της Κρήτης να παραμείνουν κλειστά την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου.

Λαμβάνοντας όμως υπ’ όψιν την απόφαση των Εμπορικών Συλλόγων Ηρακλείου και Χανίων για άνοιγμα των καταστημάτων στην πόλη τους, προτείνουμε την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου ΠΡΟΠΑΡΑΜΟΝΗ της Πρωτοχρονιάς τα καταστήματα στην πόλη μας να παραμείνουν προαιρετικά ανοικτά από τις 10.00 έως τις 16.00 το απόγευμα.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook