Από τον Karl Lagerfeld, που θεώρησε τους Έλληνες «αηδιαστικούς» μέχρι την Madonna που «διαφήμιζε» την παρθενιά της, τα καυστικά tweets του 2012 ήταν πολλά.

Γενάρης

Ο Βρετανός πολιτικός John Prescott (το νούμερο 2 στην Αγγλία μετά τον πρωθυπουργό από το 1997-2007) εκφράζει την ειρωνεία του για την είσοδο του Rupert Murdoch στο Twitter εν μέσω σκανδάλων στον βρετανικό τύπο. «Καλως όρισες Ρούπερτ. Σου έχω αφήσει μήνυμα στον τηλεφωνητή σου για χρόνια πολλά»

Η Madonna «την λέει» στον παρουσιαστή των Χρυσών Σφαιρών, Ricky Gervais, που σχολίασε την αειθαλή ποπ σταρ ως σχεδόν παρθένα. «Έλα εδώ Ricky, να κάνεις κάτι για την παρθενιά μου» είπε η βασίλισσα της ποπ.

Φεβρουάριος

Ο μόδιστρος Karl Lagerfeld, μιλάει για την Ελλάδα και την κρίση στην Ευρωζώνη. «Κανείς δεν θέλει η Ελλάδα να εξαφανιστεί, αλλά έχουν πραγματικά αηδιαστικές συνήθειες. Όπως και οι Ιταλοί» λέει με ύφος Καρδιναλίων ο Γερμανός.

Μάρτιος

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, απαντά στις φήμες που τον θέλουν να αρνείται να παίξει τον Dominique Strauss-Khan. «Ναι γιατί δεν τον γουστάρω» γράφει αφοπλιστικά ο Γάλλος ηθοποιός.

Απρίλιος

Ο Μιτ Ρόμνει ξεκινά την επίθεση στον αντίπαλο του Μπαράκ Ομπάμα μήνες πριν τις  Αμερικάνικες εκλογές.

“O Πρόεδρος μας είναι συμπαθητικός, αλλά νομίζω ότι πέρασε πολύχρόνο στο Harvard”. 

Η Lady Gaga μιλάει με ειλικρίνεια για την μάχη της με το φαγητό μετά την επίθεση από πολλά περιοδικά ότι πάχυνε.

«Τρώω σαλάτα, ονειρεύομαι burger. Οι ποπ σταρς δεν τρώνε, αλλά έτσι γεννήθηκα»

Μάιος

Ο Βρετανός πρωθυπουργός δείχνει άξιος διάδοχος της Σιδηράς Κυρίας Θάτσερ, απαντώντας μέσω twitter για τα αυστηρά μέτρα των περικοπών της κυβέρνησης του σε μισθούς και συντάξεις. «Αυτό που εσείς λέτε αυστηρότητα, εγώ το αποκαλώ αποτελεσματικότητα».

 Ιούλιος

Η Hilary Clinton σχολιάζει τον προπηλακισμό της από διαδηλωτές με ντομάτες στο Κάιρο της Αιγύπτου. «Νιώθω άσχημα που ξοδεύτηκαν τόσο καλές ντομάτες».

Αύγουστος

Ο Μιτ Ρόμνει συνεχίζει με τα καυστικά σχόλια για  τον αντίπαλο του που τον κατηγόρησε ότι γεννήθηκε εκτός Αμερικής. «Εγώ δεν χρειάζεται να δείξω πιστοποιητικό γεννήσεως. Όλοι ξέρουν από που κρατάει η οικογένεια μου».

Ο Karl Lagerfeld δεν άφησε ήσυχη ούτε και την αδερφή της νυν Δούκισσας του Κέιμπριτζ «Η Kate Middleton έχει ωραίο σώμα. Από την άλλη η αδερφή της πρέπει να δείχνει μόνο την πίσω πλευρά του σώματος της.»

Μετά το αστείο του Clint Eastwood για την θέση του Προέδρου Ομπάμα, ο ίδιος ο Ομπάμα, απαντά μέσω twitter με μια φωτογραφία της καρέκλας του «αυτή η θέση είναι πιασμένη».

Σεπτέμβριος

Μετά την προσπάθεια του δημάρχου της Νέας Υόρκης, να έχουν πιο υγιεινή διατροφή οι Νεουρκέζοι, μέσα από πρόταση του ότι πρέπει να απαγορευτούν τα μεγάλα αναψυκτικά και ροφήματα με πολλή ζάχαρη, τα McDonalds απαντούν «Εμείς εμπιστευόμαστε τους καταναλωτές μας, ότι ξέρουν τι θέλουν οι ίδιοι κύριε Μπλούμπεργκ».

Οκτώβριος

Η διάσημη συγγραφέας Ann Coulter, συντηρητική και οπαδός του Mit Romney, αποκαλεί τον Ομπάμα καθυστερημένο προκαλώντας σάλο στην Αμερική. «Πολύ χαίρομαι που ο Ρόμνει αποφάσισε να είναι ευγενικός με το καθυστερημένο».

 Νοέμβριος

Ο Ομπάμα απαντά στον Ρόμνει. «Δεν κοιτάω την σύνταξη μου γιατί δεν θα είναι όσο μεγάλη είναι η δική σου».

 Ο Πρόεδρος Ομπάμα επίσης, ήταν και ο νικητής του πιο δημοφιλούς tweet από την αρχή της λειτουργίας του social media, ακριβώς μετά την νίκη του  όπου έγραψε «τέσσερα ακόμα χρόνια» και είχε μια φωτογραφία όπου αγκαλιάζει σφιχτά την γυναίκα του.

 Δεκέμβριος

Ο Ράσελ Κρόου, προσπαθεί μέσω twitter να ξανακερδίσει την γυναίκα του «Μόλις τελειώσω την ταινία μου θα γυρίσω σπίτι να ξαναενώσω την οικογένεια μου» για να λάβει μια αόριστη και ψυχρή απάντηση από την γυναίκα του.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook