Νεκρή βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης μία 34χρονη γυναίκα στην Ξάνθη και, όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για άγρια κακοποίηση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 34ρονη, κόρη γνωστού εμπόρου ξηρών καρπών της Ξάνθης, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους έξω από το πατρικό της σπίτι, στην οδό Σαράντα Εκκλησιών, πάνω από την κεντρική πλατεία της πόλης.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι ο δράστης ή οι δράστες προσπάθησαν να τη βιάσουν και στη συνέχεια την τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο και της έβαλαν φωτιά με βενζίνη που αφαίρεσαν από σταθμευμένο μηχανάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει προσαχθεί ένας 35χρονος Ελληνας οποίος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για βιασμό και του οποίου αποτύπωμα βρέθηκε σε αυτοκίνητο κοντά στο σημείο της άγριας δολοφονίας.

Ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης εντόπισε στη σορό της άτυχης 34χρονης αλλεπάλληλα χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο στα γεννητικά όργανα, ένα μεγάλο αιμάτωμα στο κεφάλι και εκτεταμένα εγκαύματα στο πάνω μέρος του σώματος.

Οπως δήλωσε στο «Βήμα» ο κ. Παυλίδης, «Ηταν το πιο αποτρόπαιο έγκλημα που έχω αντιμετωπίσει στην 13χρονη εμπειρία μου. Δεν μπορώ να αποκλείσω οι δράστες να ήταν δύο. Μας προβληματίζει ότι δεν ακούσθηκαν οι φωνές της  κοπέλας παρά μόνο όταν οι άγνωστοι την περιέλουσαν με βενζίνη, της έβαλαν φωτιά και ύστερα απομακρύνθηκαν. Πιθανολογείται ότι σε πρώτη φάση, για να την ακινητοποιήσουν, της κτυπούσαν το κεφάλι στον τοίχο ή στο δάπεδο. Η άτυχη γυναίκα κάηκε ενώ ήταν ακόμη ζωντανή. Εχουμε πάρει δείγματα βιολογικού υλικού, προκειμένου να υποβοηθηθεί η ταυτοποίηση των δραστών…».

Η άτυχη γυναίκα, η οποία έμενε στη Θεσσαλονίκη, είχε πάει στην Ξάνθη προκειμένου να περάσει με τους γονείς της την περίοδο των γιορτών. Η 34χρονη δεν είχε καμία γνωστή προσωπική εκκρεμότητα  που να δικαιολογεί το μένος του δολοφόνου και των τυχόν συνεργών του.

Το θύμα είχε μόλις επιστρέψει από διασκέδαση μαζί με φίλη της, η οποία την αποχαιρέτησε δύο στενά πιο κάτω από το πατρικό της σπίτι. Η άτυχη κοπέλα δεν πρόλαβε να βάλει το κλειδί στην πόρτα όταν της επιτέθηκαν άγνωστος ή άγνωστοι δράστες. Ο μαρτυρικός θάνατος της κοπέλας σημειώθηκε ακριβώς κάτω από το μπαλκόνι του διαμερίσματος των γονιών της ενώ οι γείτονες την άκουγαν να ουρλιάζει.

Από τους πρώτους που έσπευσαν δίπλα της προκειμένου να τη βοηθήσουν και σβήσουν τη φωτιά ήταν ο ίδιος της ο πατέρας ο οποίο λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκονταν η κόρη του δεν μπόρεσε να την αναγνωρίσει αμέσως. Αυτό κατέστη δυνατόν λίγα λεπτά αργότερα όταν είδε τα κλειδιά της που ήταν ακόμα αφημένα πάνω στην εξώπορτα της πολυκατοικίας.

 

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook