Η νέα κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία, που «εισβάλλει» στην ευρωπαϊκή αγορά, έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του μεσαίου sedan, GQ3, που θα παρουσιαστεί στη Γενεύη.

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, θα δώσει το «παρών» μια νέα κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία σε αντίθεση με τα προηγούμενα εγχειρήματα ομοεθνών της, φιλοδοξεί να κατακτήσει μερίδιο αγορά στην Ευρώπη.

Η Qoros είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της γνωστής κινεζικής αυτοκινητοβιομηχανίας Chery και της Israel Corporation και παρά το… νεαρό της ηλικίας της (μόλις 4 ετών), φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα για την Κίνα, στην ευρωπαϊκή αγορά του αυτοκινήτου.

Τον προσεχή Μάρτιο, στο Σαλόνι της Γενεύης, η Qoros θα παρουσιάσει ένα νέο compact 4θυρο sedan, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, το οποίο θα αρχίσει να πωλείται στην Κίνα στο τέλος του χρόνου και ένα αργότερα θα λανσαριστεί και στη Γηραιά Ήπειρο.

Η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες εικόνες του νέου GQ3 (το γράμμα G κωδικοποιεί όλα τα sedan της μάρκας, το Q είναι η σαφής παραπομπής στο Qoros και το 3, παραπέμπει στην κατηγορία C του μοντέλου), που θα κάνει πρεμιέρα στην ελβετική πόλη, ενώ τον Απρίλιο θα παρουσιαστεί και στη μεγάλη έκθεσης της Σαγκάης.

\"\"

Η Qoros υπόσχεται πρώτα από όλα ότι τα μοντέλα της (σε αντίθεση με τα κινέζικα αυτοκίνητα του πρόσφατου παρελθόντος) θα επιτύχουν πολύ υψηλές επιδόσεις στις δοκιμές του EuroNCAP και ότι πέραν του μοντέρνου στυλ τους, θα πληρούν όλες τις τεχνολογικές προδιαγραφές που απαιτεί ένας ευρωπαίος υποψήφιος αγοραστής.

Παρότι οι Κινέζοι δεν δίνουν αρκετά στοιχεία για το νέο μοντέλο, το μοντέρνο design και η ποιότητα κατασκευής στο εσωτερικό του GQ3, που -μεταξύ άλλων- εντυπωσιάζει για το πλάτος του (1.839 χιλιοστά), φαίνεται να κινούνται στα ευρωπαϊκά πρότυπα, δημιουργώντας (ως πρώτη εντύπωση) ένα αποτέλεσμα αρκετά ελκυστικό.

\"\"

\"\"

\"\"


autotriti.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook