Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χθες. οι εργασίες της ημερίδας που διοργάνωσαν οι Συνδικαλιστικές Ενώσεις των Αστυνομικών Υπαλλήλων Κρήτης με θέμα «ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ-ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ» με κεντρικό ομιλητή τον κ. Γεώργιο Παπακωνσταντή, Διδάκτορα του Παντείου Πανεπιστημίου, ειδικό στα θέματα ασφάλειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων.

Ο κ. Γεώργιος Παπακωνσταντής παρουσίασε την μελέτη του, που έχει ανατεθεί από όλες της Συνδικαλιστικές Ενώσεις των Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κρήτης, καταδεικνύοντας με τον πλέον εναργή τρόπο τα προβλήματα που μαστίζουν τις αστυνομικές υπηρεσίες του Νομού, προτείνοντας λύσεις.

Επακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκομένους οι οποίοι επικρότησαν την μελέτη, δήλωσαν αρωγοί στην προσπάθεια μας για υιοθέτηση της από την πλευρά της πολιτείας.

Στην Ημερίδα παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιδήμαρχος Χανίων κ. Μανούσος Λιονάκης, ο Αντιδήμαρχος Αποκορώνου κ. Πέτρος Βαγιωνάκης, ο Αντιδήμαρχος Πλατανιά κ. Νικόλαος Δασκαλάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Κισάμου κ. Χαράλαμπος Πιτσιγαυδάκης, ο πρ. Δήμαρχος Αποκορώνου και Σύμβουλος Δ. Αποκορώνου κ. Λεωνίδας Λιμαντζάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σφακίων, κ. Ιωάννης Ζερβός, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας Δήμου Χανίων κ. Ιωάννης Καραντωνάκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Χανίων κ. Γεώργιος Ζερβουδάκης, μέλη από τα προεδρεία των Ενώσεων Π.Υ. Χανίων και Λιμενικών Δυτικής Κρήτης και αρκετοί συνάδελφοι.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων "αίσθηση προκάλεσε το ότι δεν παρέστησαν, ούτε εκπροσωπήθηκαν υψηλόβαθμοι υπηρεσιακοί παράγοντες της ΓΑΔΠ και της Α.Δ. Χανίων ."

Οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Κρήτης, ευχαριστούν θερμά τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο αυτής, κ. Μιχαήλ Μαρακάκη για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας, ώστε να πραγματοποιηθεί επιτυχώς η Ημερίδα. -