Από το Γραφείο Τύπου της ΝΟΔΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ δίνεται η ακόλουθη ανακοίνωση:

\”O Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. Πάνος Καμμένος, στην επίσκεψή του στο Ηράκλειο, μίλησε για μια ακόμη φορά, μονότονα επαναλαμβανόμενος, ως να έχει μείνει ακόμη… στην προεκλογική περίοδο, για «κατοχή της χώρας», για «ξένους επικυρίαρχους τοκογλύφους», για «κίνδυνο της Δημοκρατίας», για «καταπάτηση του συντάγματος».

Είναι πλέον σαφές, ακόμη και στους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματός του που φυλλορροεί καθημερινά αλλά και στον ελληνικό λαό, ότι οι συνομωσιολογικές του ερμηνείες, ο άκρατος λαϊκισμός του, η φτηνή δημαγωγία του και τα διχαστικά του διλλήματα για το λαό, τον καθιστούν, πράγματι, άκρως επικίνδυνο για τα συμφέροντα του λαού και της χώρας, αλλά και για την ομαλή λειτουργία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.

Η όλη στρατηγική του περί μονομερούς κατάργησης του χρέους, περί ξένων τοκογλύφων κ.λ.π έχει καταρρεύσει πλήρως, όταν η πραγματικότητα αποδεικνύει, περίτρανα, ότι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ για τη χώρα μας είναι η παραμονή μας στην ευρωζώνη.

Το crexit αποσοβήθηκε, η πρωτοφανής στα χρονικά χρηματοδότηση των 52,5 δις ευρω, το κούρεμα του χρέους, η αναστολή πληρωμής για μία δεκαετία των τόκων και μία δεκαπενταετία των χρεωλυσίων, το χαμηλότερο επιτόκιο που δανείζεται τώρα χώρα στο κόσμο, η ανάκτηση της αξιοπιστίας της χώρας μας, ο σεβασμός πλέον των ξένων φίλων και τρίτων, προς τη χώρα μας, αποτελούν μια βαθιά ανάσα για τη πατρίδα μας. Ακόμη και η Κύπρος, με τους πλούσιους υδρογονάνθρακες, υποχρεώθηκε να προσφύγει στη βοήθεια της Ευρώπης για τη χρηματοδότηση της οικονομίας της, αφού δεν βρήκε άλλους πρόθυμους.

Το… δολλάριο μπορεί να …περιμένει και η επιστροφή στη δραχμή αποτελεί το σύγχρονο εφιάλτη της χώρας μας. Η Ελλάδα αποτελεί σημαντικό μέλος της Ε.Ε και της ευρωζώνης, που παρά τα εγγενή προβλήματά της, αποτελεί τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ και ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για το λαό και την πατρίδα μας.\” 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook