Ο Πάνος Καμμένος από τα Χανιά όπου βρίσκεται σήμερα, ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία όσων λήστεψαν τον ελληνικό λαό.

Ο πρόεδρος των Ανεξάτητων Ελλήνων επισκέφθηκε νωρίς το πρωί τα Σφακιά και, στη συνέχεια, τη δημοτική αγορά των Χανίων, όπου και αντάλλαξε ευχές με καταστηματάρχες και πολίτες.

Σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στις δύσκολες, όπως είπε, στιγμές που βιώνει σήμερα ο ελληνικός λαός.

«Γυρίζουμε από τα Σφακιά, από τον τόπο όπου ο λόγος τιμής, είναι ισχυρότερος του όρκου. Από τον τόπο που ξεκίνησε ο ξεσηκωμός για να πετάξουμε τον τουρκικό ζυγό. Οι Έλληνες, οι Ελληνίδες, η Ελληνική οικογένεια περνά, αυτές τις μέρες, μια πολύ δύσκολη περιπέτεια. Μια περιπέτεια που μας έβαλαν οι δανειστές και οι ντόπιοι συνεργάτες τους. Ο ελληνικός λαός, αυτή τη χρονιά που έρχεται, πρέπει να δώσει τη δική του μάχη για την εθνική ανεξαρτησία της χώρας. Για την αποβολή εκείνων οι οποίοι λειτουργούν ως νέοι κατακτητές», ανέφερε ο κ. Καμμένος.

Στη συνέχεια τόνισε την ανάγκη να αποδοθούν ευθύνες και να τιμωρηθούν όλοι όσοι παρανόμησαν σε βάρος του ελληνικού λαού.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, «είναι η ώρα, όμως παράλληλα, να χτυπήσουμε και την ατιμωρησία. Έρχονται και φεύγουνε διάφορες λίστες, λίστες με παράνομους που πήραν τα χρήματα από τον ελληνικό λαό, τα έβγαλαν στο εξωτερικό για να εξαγοράσουν στη συνέχεια τα κατασχεμένα σπίτια, τις κατασχεμένες επιχειρήσεις, τα κατασχεμένα χωράφια του ελληνικού λαού». «Είναι η ώρα που θα πρέπει να αποδείξει το ελληνικό κράτος ότι τιμωρεί. Η ελληνική δικαιοσύνη να συλλάβει εκείνους οι οποίοι παρανόμησαν, να δημευτούν οι περιουσίες τους. Είναι η ώρα που δεν θα πρέπει να μείνουν στο απυρόβλητο με τους δήθεν νόμους περί ευθύνης υπουργών και τις βουλευτικές ασυλίες πολιτικοί, που δεν έβαλαν απλώς το δάκτυλο στο μέλι, αλλά που εκτέλεσαν τις ελληνικές οικογένειες. Δεν μπορεί να συνεχίσει αυτή η κατρακύλα της μεταπολίτευσης», κατέληξε ο Πάνος Καμμένος.