Μια σοβαρή καταγγελία για βιασμό κρατουμένου από συγκρατούμενό του, ο οποίος μάλιστα τον ξυλοκόπησε όταν  έμαθε πως τον κατήγγειλε, διερευνούν παράλληλα η Εισαγγελία, οι αστυνομικοί και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στις φυλακές Τρικάλων.

Την καταγγελία έκανε ένας 35χρονος Έλληνας που εκτίει ποινή δεκαετούς κάθειρξης, ο οποίος υποστήριξε ότι όσο βρισκόταν στο Πειθαρχείο για παράβαση του σωφρονιστικού κώδικα έπεσε θύμα βιασμού από έναν 33χρονο Έλληνα κρατούμενο που εκτίει ποινή φυλάκισης έξι ετών. Όταν ο 33χρονος πληροφορήθηκε την καταγγελία σε βάρος του, επιτέθηκε στον 35χρονο και τον χτύπησε τραυματίζοντάς τον.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων όπου, με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Τρικάλων, θα εξεταστεί από ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί αν πράγματι έχει πέσει θύμα βιασμού.

Η ίδια ιατροδικαστής πήγε στις φυλακές και πήρε γενετικό υλικό από τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος αρνείται ότι είχε σεξουαλική επαφή με τον συγκρατούμενό του και ισχυρίζεται ότι εκείνος του επιτέθηκε και αυνανίστηκε πάνω στην κουβέρτα του.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook