Τα Παχιανά γιορτάζουν μετά το περσινό πρωτάθλημα Παίδων και το Κύπελλο της τρέχουσας περιόδου για την ίδια κατηγορία.
Μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό στις Μουρνιές η Δόξα κέρδισε με 3-2 τον Πλατανιά στην παράταση και πανηγύρισε το πρώτο Κύπελλο Παίδων της ιστορίας της. 

Ο Πλατανιάς πάντως έγινε η πρώτη ομάδα που παραβίασε την εστία της Δόξας τη φετινή περίοδο, με τον Μαρκοδούνα στο 18\’ να αποφεύγει τον Μάντρο και με δυνατό σουτ να \”νικάει\” τον Δ. Δασκαλάκη. 

Η… απάντηση των τυπικά φιλοξενούμενων ήταν άμεση, αφού στο 20\’ ο Αντ. Μαρκουλάκης κέρδισε πέναλτι από τον Κτιστάκη, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος… δυο φορές (δόθηκε επανάληψη μετά την πρώτη εκτέλεση).

Ο αρχηγός της Δόξας πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ στο 40\’ με το οποίο έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, η οποία \”άγγιξε\” το 1-3 στο 57\’ όταν το σουτ του Παπαδοκωνσταντάκη με την παρέμβαση του Καλοριζικάκη προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Πλατανιάς έχασε απίστευτες ευκαιρίες για το 2-2 με τον Ντινάι (60\’ και 66\’) για να ισοφαρίσει τελικά στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας του αγώνα (70\’) με πέναλτι που κέρδισε ο Κρασουδάκης από τον Τσισμενάκη και εκτέλεσε εύστοχα ο αρχηγός Μαστοράκης.

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της παράτασης ο Παπαδοκωνσταντάκης έκανε το γύρισμα στην περιοχή, ο Κυρκόπουλος άφησε τη μπάλα για τον Σαχμπαζίδη, που με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 3-2. Στο 78\’ χρειάστηκε η επέμβαση του Δ. Δασκαλάκη στο εξ\’ επαφής πλασέ του Κρασουδάκη για να κρατήσει τη νίκη η Δόξα, που έπαιξε με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 80\’ λόγω της 2ης κίτρινης του Β. Δασκαλάκη. 

Πλατανιάς (Αντώνης Καρατζής): Καλοριζικάκης, Κτιστάκης (68’ λ.τρ. Μπαρουλάκης), Κρασουδάκης, Β. Δασκαλάκης, Βίλα, Μαστοράκης (84’ Τσίγκος), Μυλωνάκης, Παπαδάκης (46’ Αργυρουδάκης), Μαρκοδούνας, Σαράντος (51’ Καρατζάκης), Ντινάι.

Δόξα Παχιανών (Νίκος Θεμελής): Δ. Δασκαλάκης, Μπουλταδάκης, Κουκλάκης (46’ Λάμγκε), Μάντρο (71’ λ.τρ. Κυρκόπουλος), Ριτζάκης, Βαγγ. Μαρκουλάκης, Αντ. Μαρκουλάκης, Τσισμενάκης, Παπαδοκωνσταντάκης, Τατάροβ, Σαχμπαζίδης (88’ Κληρονόμος).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook