Εύκολα επικράτησε ο ΟΦΗ κερδίζοντας με 4-1 την Επισκοπή στο σημερινό φιλικό. Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ αγωνίστηκαν με όρεξη, με τους «μικρούς» της ομάδας να δείχνουν πως μπορούν να βοηθήσουν εφόσον τους ζητηθεί.

O OΦΗ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και στο 8΄ο Βιτώρος με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή ανοίγει το σκορ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Περογαμβράκης με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ διπλασιαζει τα τέρματα για τον ΟΦΗ.

Η τελευταία αξιόλογη στιγμή στο πρώτο μέρος πραγματοποιήθηκε στο 40΄, με το σουτ του Ζορμπά να μην ανησυχεί ιδιαίτερα τον Κελαϊδή.

Η Επισκοπή μη έχοντας κάνει κάτι αξιόλογο στο πρώτο μέρος βγήκε στην επανάληψη πιο αποφασισμένη και στο 54΄ κατάφερε να μειωσει το σκορ όταν μετά από κόρνερ του Τριανταφύλλου ο Σεληνιωτάκης έγινε αποδέκτης της μπάλας και σημείωσε το 2-1.

Στο 86΄ήρθε το 3-1 για τον ΟΦΗ. Ο Βιτώρος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή με τον Ιωαννίδη να αναλαμβάνει να εκτελέσει το πέναλτι και να κάνει το 3-1.

Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε 2 λεπτά αργότερα όταν μετά το σουτ του Καπουράνη ο Μπαμπουλάκης δεν κατάφερε να απομακρύνει και εστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

ΟΦΗ: Αγριμάκης, Κουρδάκης, Σόουζα, Σαρ, Mονιάκης, Ιωαννίδης, Βερόν, Μπανούσης, Ζορμπάς, Βιτώρος, Περογαμβράκης

Αγωνίστηκαν και οι Γιαγκιόζης, Χατζηκοσμάς, Καπουράνης, Βαλεριάνος, Νύκταρης και Ροβίθης

Επισκοπή: Κελαϊδής, Μαραθιανός, Αργυράκης, Ψωμάς, Ρουμπάκης, Σεληνιωτάκης, Κοζανίδης, Δελήμπασης, Τζημογιάννης, Τριανταφύλλου, Τζέκος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook