Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένουν οι αστυνομικές αρχές στον Άγιο Νικόλαο για την εξιχνίαση της υπόθεσης με το πτώμα που εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής σε εγκαταλελειμμένο διαμέρισμα στο Βαθύ (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με ενδείξεις και όπως προέκυψε από την πρώτη αυτοψία του χώρου στο οποίο κείτονταν σκελετωμένο το πτώμα του άγνωστου μέχρι στιγμής ατόμου, ο θάνατος δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και πιθανότατα προήλθε από παθολογικά αίτια.

Αυτό δήλωσε στο Flashnews.gr ο Αστυνομικός Διευθυντή Λασιθίου κ . Μανιουδάκης Φανούριος, ο οποίος ανέφερε ότι από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει ότι το πτώμα ανήκει σε άντρα μεσήλικα ωστόσο οι αρχές περιμένουν με αγωνία την ιατροδικαστική έκθεση, την οποία έχει αναλάβει η κ. Κατερίνα Κανάκη, προκειμένου να καθορίσουν το πώς θα συνεχιστούν οι έρευνες.

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα εντοπίστηκε από τον ιδιοκτήτη συγκροτήματος ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων το πρωί της Παρασκευής, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως τις αρχές.

Οι αστυνομικοί φτάνοντας στο σημείο διαπίστωσαν ότι στο εγκαταλελειμμένο διαμέρισμα το οποίο είχε μετατρέψει σε πρόχειρο κατάλυμα ο άγνωστος που εντοπίστηκε νεκρός, ήταν σπασμένο ένα παράθυρο και αυτό είχε χρησιμοποιήσει ως είσοδο στο χώρο.

Ο ιδιοκτήτης κατέθεσε επίσης στις αρχές ότι τελευταία φορά είχε επισκεφτεί πριν από έξι μήνες το συγκρότημα, το οποίο σημειωτέον δίνει την εντύπωση ετοιμόρροπου κτιρίου .

Τα στοιχεία αυτά οδηγούν τις αρχές στην εκτίμηση ότι το πτώμα ανήκει σε άστεγο ή τοξικομανή ο οποίος είχε βρει καταφύγιο στο συγκρότημα.

Την προανάκριση διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου και εφόσον αποκλειστεί οριστικά η εγκληματική ενέργεια, πρώτο μέλημα είναι να βρεθεί η ταυτότητα του πτώματος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook