Στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας, του Τμήματος Τροχαίας Ιεράπετρας, της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Αγ. Νικολάου των Ομάδων Δίκυκλής Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Λασιθίου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος, χθες 30/12 τα μεσάνυχτα, στην Ιεράπετρα, σε κατάστημα «Καφέ – Μπαρ», ιδιοκτησίας 45χρονου Έλληνα.
 
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, στο εν λόγω κατάστημα, διαπιστώθηκε, ότι ο 45χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, είχε επιτρέψει, σε πέντε Έλληνες ηλικίας 42,50,41,54 και 46 ετών, πελάτες του καταστήματος, τη διενέργεια τυχερού και απαγορευμένου παιγνίου, ζάρια, στο οποίο συμμετείχε και ο ίδιος, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος.

Επίσης συνελήφθη 33χρονος Έλληνας, ο οποίος ενεργώντας ως «τσιλιαδόρος», προσπάθησε να αποτρέψει την είσοδο των αστυνομικών εντός του καταστήματος για να ειδοποιήσει τους συλληφθέντες.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
 
• Το χρηματικό ποσό των 8.365,00 ευρώ ,

• Ένα (1) ζεύγος ζάρια.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook