Tις ημέρες αυτές τα μαλλιά σου έχουν την τιμητική τους. Και μπορεί νσ μην έχεις χρήματα για να σπεύσεις στο κομμωτήριο, είναι εύκολο πλέον με τη βοήθεια των beauty blogs και του pinterest να φτιάξεις ξεχωριστά γιορτινά χτενίσματα.

Τα πρότζεκτ \”Do It Yourself\” αποκτούν νόημα! Σε λίγα λεπτά μεταμορφώνεσαι από σταχτοπούτα σε πριγκίπισσα του παραμυθιού. Θα χρειαστείς: λακ, τσιμπιδάκια, ένα μπομπάρι, λαστιχάκια, χτένα, χτενίτσα για το ξάσιμο, σίδερο μαλλιών, ρόλεϊ και την πιο καλή σου τεχνική.

\"Φέρνεις

Φέρνεις τα μαλλιά σου στη μια πλευρά και τα χτενίζεις καλά. Με το σίδερο ή τα ρόλεϊ τα κάνεις χοντρές μπούκλες. Αφήνεις και χτενίζεις ελαφριά για να ανοίξουν οι μπούκλες και έτοιμο το λουκ αλά Αμάντα

\"Σαν

Σαν σταρ του 1940: Σε πρόσφατες εμφανίσεις τους οι μεγάλες σταρ όπως η Ριάνα, η Νταιάν Κρούγκερ και η Ντίτα βον Τις λάτρεψαν τις βικτοριανές μπούκλες. Oι μπούκλες τούτες είναι τολμηρές μεν αλλά πολύ εύκολες στο να τις δημιουργήσεις. Απλά επιλέγεις το ρολάκι που θέλεις να κάνεις στην γωνία του κεφαλιού δου που θέλεις, στο μέγεθος (μεγαλύτερη ή μικρότερη σε βάθος) και την σιγουρεύεις με τσιμπιδάκια εσωτερικά!

\"Το

Το χτένισμα της Ρις Γουίδερσπουν- Κότσος με μπομπάρι: προμηθεύεσαι ένα απλό αφρολέξ για κότσος (μπομπάρι), πιάνεις τα μαλλιά σου σε ψηλή κοτσίδα, περνάς το μπομπάρι στην κοτσίδα. Πάρε τούφες τούφες τα μαλλιά και στήριξέ τα με τσιμπιδάκια πίσω από το μπομπάρι.

\"Μαλλιά

Μαλλιά μισά μισά σε φιόγκο: Πιάνεις τα μαλλιά σου μισά μισά με ένα λαστιχάκι. Στην τελευταία στροφή πιασίματος, κρατάς λίγα μαλλιά και τα τακτοποιήσεις σαν μέρη ενός φιόγκου όπως και στη φωτογραφία.

\"Kόμπος

Kόμπος στο πλάι: ακολούθησε τις φωτογραφίες βήμα- βήμα, πιάσε τα μαλλιά σου κοτσίδα χαμηλά στο πλάι και κάνε το δέσιμο σαν απλό κόμπο.

\"Στριφτά

Στριφτά κι ωραία: χωρίζεις τα μαλλιά σου στη μέση, πιάνεις τη μια μεριά κοτσίδα στο πλάι και κάνεις τρία στριφτά χωρίσματα, τα οποία ενώνεις πάνω στην πλάγια κοτσίδα. Ασφαλίζεις με τσιμπιδάκια!

\"Η

Η μία μέσα στην άλλη: πιάνεις μια πιο ψηλή και μια πιο χαμηλή κοτσίδα και στρίβεις τα τσουλούφια όπως βλέπεις στις φωτογραφίες. Για πιο εντυπωσιακό λουκ, ξένεις τα μαλλιά σου με ένα χτενάκι και κατσαρώνεις με σίδερο τις άκρες.


womenonly.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook