Έπειτα από περίπου ένα χρόνο παρουσίας στον Πανσερραϊκό ο Κώστας Κιάσσος έλυσε τη συνεργασία του με τα \”λιοντάρια\” και ήδη αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Χανιώτης ποδοσφαιριστής είναι στο στόχαστρο του πρωτοπόρου της Football League Απόλλωνα και δεν αποκλείεται να γίνει κάτοικος Αθηνών μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο ίδιος ανέφερε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook τα εξής: \”Η συνεργασία με τα λιοντάρια σήμερα το πρωί έλαβε τέλος. Για εμένα ήταν μεγάλη τιμή που φόρεσα τη φανέλα αυτής της ομάδας, έκανα πολλούς φίλους καλούς που αγάπησα και αγαπώ πραγματικά. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου όλους που για εμένα ήταν ό,τι καλύτερο είχα τα τελευταία χρόνια. Κρατάω μόνο καλά πράγματα μέσα μου για τον ένα χρόνο παρουσίας που είχα σε αυτό το μεγάλο σύλλογο. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που με πίστεψαν αλλά και που δεν. Θα είναι κομμάτι ξεχωριστό για εμένα αυτή η ομάδα, όλοι οι φίλοι και η πόλη. Ό,τι καλύτερο εύχομαι το νέο έτος στις ψυχές όλων. Μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ πολύ για όλα\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook