Οι φωνές του Άδωνι, τα νεύρα του Χαϊκάλη, η επίμονη κ. Κωνσταντοπούλου, η… αμνησία του Παπακωνσταντίνου και το μπουγέλο του Τατσόπουλου είναι μερικοί από τους καβγάδες που έγραψαν… ιστορία το 2012.

Κόντρες, νεύρα, αντεγκλήσεις και… «γαλλικά» σημάδεψαν αρκετές φορές τα τηλεοπτικά πάνελ.

Οι τηλεοπτικές «κοκορομαχίες» των πολιτικών είναι πάντοτε απολαυστικές και μας θυμίζουν πως υπάρχουν στιγμές που ο πολιτισμός πάει «περίπατο».

Ακόμα και μέσα στο Κοινοβούλιο, δεν είναι λίγες οι φορές που οι πολιτικοί παρεκτρέπονται και ξεκινούν λογομαχίες «πεζοδρομίου».

Αξέχαστος θα μας μείνει ο καβγάς της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της Βουλής.

Αφορμή στάθηκαν οι υπόνοιες που διατύπωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ότι ο κ.Παπακωνσταντίνου κάποιον ή κάποιους καλύπτει όταν δεν λέει σε ποιόν παρέδωσε για αρχειοθέτηση τη λίστα στο γραφείο του.

Η ένταση ήταν τόσο μεγάλη που καβγάς ξέσπασε και με τον Πρόεδρο της Επιτροπής κ. Τάσο Νεράτζη.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον άγριο τσακωμό του Πέτρου Τατσόπουλου με την υποψήφια βουλευτή της ΝΔ Τάνιας Ιακωβίδου στον τηλεοπτικό αέρα του newsbomb.gr και τον παπα – Τσάκαλο από απέναντι να απολαμβάνει τις σκηνές;

Με όλους και με όλα τα έβαζε ο Άδωνις Γεωργιάδης που έχει καταγράψει καβγάδες με το μισό κοινοβούλιο.

Στην κορυφή όλων βέβαια, ο ξυλοδαρμός της Λιάνας Κανέλλη από τον Ηλία Κασιδιάρη σε τηλεοπτική εκπομπή.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook