Νεφώσεις με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα βουνά, περιμένουμε την Πρωτοχρονιά 1 Ιανουαρίου 2013 στη Κρήτη ενώ τα φαινόμενα από το απόγευμα θα παρουσιάσουν εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 11 έως 14 βαθμούς και στα ορεινά από 8 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και το Λιβυκό θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και κατά τόπους στο Δυτικό Κρητικό ισχυροί.

Αναλυτικά ο καιρός την  πρώτη μέρα του χρόνου για κάθε νομό της Κρήτης θα διαμορφωθεί ως εξής

ΧΑΝΙΑ

Για την Τρίτη 1/1, προβλέπεται καταιγίδα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με εκδήλωση καταιγίδας, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ

Προβλέπεται καταιγίδα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχοπτώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Στο Ηράκλειο περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με βροχή και πιθανότητα καταιγίδας, με την θερμοκρασία στους 14 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Για τηνΤρίτη 1/1, περιμένουμε σποραδικές νεφώσεις,με ασθενείς βροχές, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός δεν θα παρουσιάσει αλλαγή, με την θερμοκρασία στους 14 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ασθενών ανέμων.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook