Εξιχνιάστηκε, προχθές (31.12.2012), από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, υπόθεση κλοπής χρυσαφικών από κοσμηματοπωλείο, ιδιοκτησίας 39χρονου στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 39χρονου, την Κυριακή 30.12.2012 το απόγευμα, άγνωστη δράστιδα, εισήλθε ως πελάτης στο κατάστημα του και αφαίρεσε, κοσμήματα, χρηματικής αξίας, 2.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι δράστιδα της αναφερόμενης αξιόποινης πράξης είναι 42χρονη Ελληνίδα, η οποία και συνελήφθη.

Στην κατοχή της 42χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

• Δύο τιμολόγια, από τα οποία προκύπτει η πώληση διαφόρων κοσμημάτων, σε επιχείρηση ενεχυροδανειστηρίου στο Ηράκλειο, για τα οποία έλαβε το ποσό των 1.168,42 ευρώ.

• Το χρηματικό ποσό των 530 ευρώ, ως προερχόμενο από την διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της 42χρονης, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο χρυσά δαχτυλίδια.

Ακολούθησε έρευνα στην επιχείρηση ενεχυροδανειστηρίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

Τα αναφερόμενα στα ανωτέρω τιμολόγια κοσμήματα, μέρος των οποίων είναι τα αφαιρεθέντα από το κοσμηματοπωλείο του 39χρονου ημεδαπού και για τα λοιπά ερευνάται η προέλευση τους.

Τα ανευρεθέντα κοσμήματα, αναγνωρίστηκαν, από τον 39χρονο παθόντα και του αποδόθηκαν.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηράκλειου. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook