Ανοιχτή επιστολή απέστειλε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αποκορώνου κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης, σχετικά με το θέμα της απένταξης του βιολογικού Γεωργιούπολης, η οποία έχει ως εξής:

Προς: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΡΗΤΗΣ
Κοιν : ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ & ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΘΕΜΑ : ΑΠΕΝΤΑΞΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗΣ

Αξιότιμοι Κύριοι,

Εύχομαι η Νέα Χρονιά να χαρίσει σε όλους Υγεία, Δύναμη, Χαρά και Ευτυχία.

Αισθήματα Θλίψης, Θυμού και Απογοήτευσις προκάλεσε στην κοινωνία του Αποκόρωνα η ανακοίνωση Απένταξης του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗΣ από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Έργο Πνοής για την τοπική και όχι μόνο κοινωνία, ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ της ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗΣ θα αναβάθμιζε την ποιότητα ζωής των κατοίκων Αποκόρωνα και θα συνέβαλε δραστικά στην μείωση μόλυνσης του υδάτινου ορίζοντα της περιοχής.

Το εν λόγω έργο πληρούσε τις προβλεπόμενες συνθήκες και προϋποθέσεις οι οποίες θα επέτρεπαν την χρηματοδότηση του από το ΕΣΠΑ και η αδικαιολόγητη απένταξή του προκάλεσε πρωτοφανή έκπληξη στους κατοίκους του Αποκόρωνα και όχι μόνο.

Οι όποιες αστοχίες, εφησυχασμοί και επιπόλαιες συμπεριφορές τις οποίες είχαμε κατ επανάληψη επισημάνει ανήκουν στο παρελθόν, μιας και το αποτέλεσμα είναι πλέον δεδομένο.

Σας καλούμε όλους μαζί να ενεργήσετε από κοινού με τον Δήμο Αποκορώνου και να προβείτε σε κάθε αναγκαία και απαραίτητη ενέργεια έτσι ώστε να επιτευχθεί η επανένταξη του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η ενεργή συμμετοχής σας καθίσταται αναγκαία και επιτακτική ,μιας και ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗΣ συντελεί στην αναβάθμιση της περιοχής και στην ποιότητα ζωής κατοίκων και επισκεπτών.

Πράξεις μεστές και στοχευόμενες ενέργειες πρέπει να εφαρμοσθούν άμεσα, με μια συνδυασμένη ομαδική συνεργασία όλων των Φορέων, και κάθε ενός από εσάς έτσι ώστε να υπάρξουν Αποτελέσματα θετικά και όχι Ευχολογίες.

Η κοινωνία του Αποκόρωνα περιμένει την ανταπόκρισή σας και την ουσιαστική συμμετοχή σας για την ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗΣ στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ

Με Εκτίμηση
Χαράλαμπος Κουκιανάκης
Επικεφαλής

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook