Νυχτερινό κέντρο διασκέδασης μαθαίνω πως "άνοιξαν" συνάδελφοι δημοσιογράφοι στο Ηράκλειο. Το... club - Ουζερί, όπως πληροφορούμαστε βρίσκεται στην καρδιά της πόλης του Ηρακλείου και την παραμονή, αρκετοί τοπικοί παράγοντες  το επέλεξαν μαζί με... κοινούς θνητούς προκειμένου να υποδεχτούν μαζί το καινούργιο χρόνο.

Μάλιστα το κέφι έφτασε στο ζενίθ όπως μας πληροφόρησαν οι θαμώνες.

Τώρα βέβαια, σε αντίθεση με αυτό που έλεγε ο Κλεμανσό ("η δημοσιογραφία μπορεί να σε οδηγήσει παντού αρκεί να την εγκαταλείψεις γρήγορα"), θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω με αρκετούς που όπως μαθαίνω αναρωτιούνται ήδη και το διατυπώνουν ξεκάθαρα για το αν "τόσα πολλά λεφτά βγάζουν αυτή τη περίοδο κάποιοι δημοσιογράφοι που δεν έχουν που να τα επενδύσουν και κάνουν νυχτερινά κέντρα διασκέδασης ως επένδυση ή δεν μπορούν να βγάλουν τα προς το ΖΗΝ, από την εργασία τους και καταφεύγουν σε άλλες λύσεις επαγγελματικής επιβίωσης;''

Ίσως το συνδικαλιστικό όργανο θα χει πιο "έγκυρα" στοιχεία να μας πει, ώστε να σας λυθεί η απορία...

Εμείς σε αντίθεση με τις "κακές γλώσσες", τους ευχόμαστε καλές δουλειές σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς, όπου τελικά η επιχειρηματικότητα  απ' όπου κι αν προέρχεται είναι καλοδεχούμενη.

Κ.Σ