Η Αντιδημαρχία Παιδείας, Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού και ο «Αιματοκρήτης» (Παγκρήτιος Σύνδεσμος Αιμοδοτών και Δωρητών Σώματος) με αφορμή την έλευση του Νέου Έτους προχωρούν σε μια κίνηση προσφοράς – δώρο στην τοπική κοινωνία, με την συμμετοχή όλων των εθελοντικών ομάδων της πόλης.

Διοργανώνουν Εθελοντική Αιμοδοσία στο αίθριο της Λότζιας. Η Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2012 και ώρες 09:00-13:30 με την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Βενιζελείου Πανάνειου Νοσοκομείου.

Γνωρίζοντας ότι υπάρχει η ανάλογη ευαισθητοποίηση, καλούμε όλες τις Εθελοντικές Ομάδες – Συλλόγους αλλά και όλους τους πολίτες του Δήμου Ηρακλείου να προσέλθουν και να προσφέρουν πέντε λεπτά από το χρόνο τους για να βοηθήσουμε όλους εκείνους που έχουν ανάγκη για αίμα.

Αίμα μπορεί να δώσει κάθε υγιής άντρας ή γυναίκα από 18-60 ετών. Θυμηθείτε ότι όσοι είναι αιμοδότες πρέπει να κρατάνε την κάρτα αιμοδότη.

Τονίζουμε ότι δεν υπάρχει τράπεζα αίματος και o κάθε νέος εθελοντής αιμοδότης θα λάβει την ατομική του κάρτα με την οποία μπορεί να καλύψει μελλοντική προσωπική ανάγκη ή συγγενή του σε αίμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook