Με ψυχραιμία αλλά και πίστη στις ικανότητες της ομάδας, ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε για την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του. «Ενωμένοι, θέλουμε να προχωρήσουμε ώστε να δούμε την ομάδα εκεί που αξίζει να βρίσκεται» τόνισε μεταξύ άλλων.

Αρχικά, είπε «είναι μια πολύ σπουδαία στιγμή για εμένα και ιδιαίτερη τιμή που καλούμαι να υπηρετήσω το σωματείο που αγαπάμε όλοι. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και να κάνουμε κατάθεση ψυχής ώστε η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι να προχωρήσει προς την κατεύθυνση που επιθυμούμε, να πετύχει τους στόχους του ο ΟΦΗ και να βρεθεί στην θέση που ήταν στο παρελθόν».

Όσον αφορά τις δυνατότητες του ΟΦΗ, ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός τόνισε ότι «αυτήν την στιγμή καλούμαι να δώσω συνέχεια σε αυτήν την προσπάθεια. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει ικανότητες και ταλέντο, έχω δει τα παιχνίδια και έχω διαπιστώσει ότι οι παίκτες έχουν δείξει μεγάλη θέληση. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και ότι ο ΟΦΗ αποτελεί ένα μεγάλο μέγεθος. Θέλουμε κοντά μας τον κόσμο, στις καλές αλλά και στις κακές στιγμές γιατί αποτελεί ένα μεγάλο προνόμιο για εμάς. Ενωμένοι, θέλουμε να προχωρήσουμε ώστε να δούμε την ομάδα εκεί που αξίζει να βρίσκεται».

Για την εικόνα που έχει από τον ΟΦΗ, ο Γιάννης Πετράκης πρόσθεσε λέγοντας ότι «ζω στο Ηράκλειο, έχω την εικόνα μου για την ομάδα και ότι άλλο χρειαστεί έχω τους ανθρώπους για να μου δώσουν τις πληροφορίες που χρειάζομαι για να μάθω ακόμα πιο γρήγορα την ομάδα. Όταν είμαστε στα μέσα της χρονιάς και υπήρχε πριν προπονητής που ακολουθούσε ένα συγκεκριμένο πλάνο, πιστεύω ότι ένας προπονητής δεν πρέπει να είναι ριζοσπαστικός. Θέλει σύνεση, ωριμότητα. Να δούμε ποια είναι τα καλά της ομάδας, που μπορούμε να βοηθήσουμε εμείς την ομάδα και όχι την μια ημέρα είναι άσπρο και την άλλη μαύρο».

Σχετικά με την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ απάντησε λέγοντας ότι «εξετάζουμε για το τι χρειάζεται η ομάδα όμως ακόμα βρισκόμαστε στο αρχικό στάδιο. Και για τους συνεργάτες μου βρισκόμαστε στο αρχικό στάδιο για να κάνουμε το καλύτερο για τον ΟΦΗ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook