Συναυλία αλληλεγγύης με στόχο την ενίσχυση της Ηλιαχτίδας δίνουν αύριο το βράδυ στη κινηματοθέατρο Αστόρια ο Θάνος Μικρούτσικος, η Ρίτα Αντωνοπούλου και το συγκρότημα Αρμός με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. Μέρος των εσόδων της βραδιάς θα διατεθούν για την ενίσχυση των παιδιών που παλεύουν με νεοπλασματικές ασθένειες στο ΠΑΓΝΗ.

Ο Θ. Μικρούτσικος χαρακτήρισε τη Ρίτα Αντωνοπούλου ως την καλύτερη Ελληνίδα τραγουδίστρια της τελευταίας δεκαετίας, ενώ αναφέρθηκε και στο συγκρότημα «Αρμός» με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια .

Η συναυλία έχει προγραμματιστεί για τις 9.30 το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, με τιμή εισόδου 10 ευρώ. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης δεσμεύτηκε για την πραγματοποίηση το καλοκαίρι, μιας δεύτερης συναυλίας του για την \”Ηλιαχτίδα\”, με την συνεργασία και άλλων καλλιτεχνών

 «Είναι ελάχιστη και συμβολική η ενίσχυση που θα δώσουμε στην «Ηλιαχτίδα» και στα παιδιά , αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι σε
αυτή τη βαρβαρότητα τόνισε με έμφαση . Ξέρουμε ότι στο Λεκανοπέδιο της Αττικής 200 χιλιάδες παιδιά δεν έχουν κάθε πρωί να πιούν ένα ποτήρι γάλα, είπε ο Θ. Μικρούτσικος, καλώντας τους πολίτες να δώσουν το παρόν στη συναυλία .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook