\’\’Υποδεχόμενοι το νέο έτος εγκαινιάζουμε μία διαφορετική εθελοντική αιμοδοσία η οποία θα πάρει σάρκα και οστά την ερχόμενη Παρασκευή 4/1/2013 από όλες σχεδόν τις εθελοντικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στο Ηράκλειο.

Η πρόταση για συλλογική αιμοδοσία τέθηκε στις 5/12 κατά την διάρκεια του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας εθελοντισμού στον πολυχώρο της παλιάς Λαχαναγοράς, την οποία και αποδεχθήκαμε με χαρά όλοι μας.

Ετσι λοιπόν την ερχόμενη Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013 και ώρα από 9:00 – 13:30 θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία έξω ακριβώς από το Δημαρχείο Ηρακλείου (Λότζια) σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Βενιζελείου Νοσοκομείου και σας καλούμε να συμμετέχετε όσοι μπορείτε.

Το να δίνεις συχνά αίμα, πέρα του ότι έχει αποδειχθεί επιστημονικά μία υγιεινή πρακτική για τον οργανισμό μας, είναι και το καλύτερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε σε κάποιον που αγαπάμε και το έχει ανάγκη. Όσοι έλθετε, θα πάρετε και κάρτα εθελοντή αιμοδότη που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φιάλη που θα δώσετε σε όποιον εσείς επιθυμείτε.

Με εκτίμηση

Η ομάδα των Minoistas\’\’

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook