Οι ωκεανοί του κόσμου κρύβουν πολλές εκπλήξεις, μερικές από τις οποίες μάλιστα δεν ανήκουν σε αυτούς. Μια ομάδα κινέζων ψαράδων τράβηξε πρόσφατα ένα τεράστιο αυτοκίνητο έξω από τα νερά της θάλασσας της Κίνας. Μετά δε από μια προσεχτική εξέταση, αποδείχθηκε ότι το τεράστιο αυτό αυτοκίνητο ήταν μια Porsche Cayenne της προηγούμενης γενιάς.

Αν το αυτοκίνητο αυτό ήταν καθόλα εντάξει, η αξία του θα ξεπερνούσε τις 80.000 ευρώ. Τώρα όμως δεν κοστίζει περισσότερο από 500 ευρώ προκειμένου να διαλυθεί και να πουληθεί για μέταλλο.

Η Cayenne καλύφθηκε από φύκια και πεταλίδες, πράγμα που σημαίνει ότι παρέμεινε στο βυθό για περίπου δύο χρόνια (κατ΄ ελάχιστο).

Στα νερά ανοικτά του Μπεϊχάι φημολογείται ότι συχνάζουν λαθρέμποροι οι οποίοι προσπαθούν να εισάγουν παρανόμως εμπορεύματα στην Κίνα, έτσι ώστε να αποφύγουν την υψηλή φορολόγηση. Κάποιοι λαθρέμποροι λοιπόν θα μπορούσαν να σπρώξουν το αυτοκίνητο από το πλοίο τους για να αποφύγουν τη σύλληψη με από τους Κινέζους τελωνειακούς που περιπολούν στην περιοχή με ταχύπλοα σκάφη.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook