Σε κώμα από την αρχή του ταξιδιού του με λεωφορείο που είχε ξεκινήσει από την Κωνσταντινούπολη με προορισμό την Αθήνα είχε πέσει ένας νεαρός Αφρικανός, αλλά οι συνεπιβάτες του νόμιζαν ότι… κοιμόταν! Μόνο όταν το λεωφορείο σταμάτησε για ανεφοδιασμό σε ένα πρατήριο της εθνικής οδού έξω από τη Λαμία, κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Ο 29χρονος από την Γκάνα που έχει ιταλική υπηκοότητα παρελήφθη σε κωματώδη κατάσταση από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου υποβλήθηκε σε μια σειρά εξετάσεων και ακτινογραφίες οι οποίες απέδειξαν ότι το στομάχι του ήταν γεμάτο με «αυγά» γεμάτα ναρκωτικά, τα οποία είχε καταπιεί για να τα μεταφέρει στην Αθήνα χωρίς να γίνει αντιληπτός!

Ο νεαρός αλλοδαπός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Μόλις σταθεροποιηθεί, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθούν τα σακουλάκια με την κοκαΐνη που έχει μέσα του. Παράλληλα, οι αστυνομικοί ερευνούν αν έχει συγγενείς στην Ελλάδα και αναζητούν αυτούς που θα παραλάμβαναν τα ναρκωτικά.


protothema.gr