Όσοι φίλαθλοι του Πλατανιά προμηθευθούν εισιτήριο για τον αγώνα του Σαββάτου (05/01) με τον ΠΑΣ Γιάννινα, κρατώντας το απόκομμα θα έχουν προτεραιότητα για την αγορά εισιτηρίου για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό, που είναι προγραμματισμένος για τις 23 Ιανουαρίου.
Αυτό γνωστοποίησε η χανιώτικη ομάδα μέσω επίσημης ανακοίνωσης:
\”Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων στον αγώνα με τον Π.Α.Σ. Γιάννινα, το Σάββατο 5 Ιανουαρίου, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, θα έχουν προτεραιότητα, προσκομίζοντας το σχετικό απόκομμα, στην αγορά εισιτηρίου, για τον εντός έδρας επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου, με τον Παναθηναϊκό, την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου.

Διευκρινίζεται ότι η προτεραιότητα αφορά την αγορά εισιτηρίου, όχι απαραίτητα στην ίδια Θύρα, σειρά και θέση.

Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια διαρκείας (πλην των VIP) δεν ισχύουν για τα παιχνίδια του Κυπέλλου. Ωστόσο, οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας (βασικής και νεανικής) θα έχουν, επίσης, προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίου για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, στις ίδιες Θύρες που έχουν τις κάρτες διαρκείας.

Σημειώνεται, τέλος, ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Π.Α.Σ. Γιάννινα θα συνεχιστεί και το Σάββατο 5 Ιανουαρίου, από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι, από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά και από το Ενημερωτικό Περίπτερο του Δήμου Χανίων, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και από τις 3 το μεσημέρι έως την έναρξη του αγώνα, από τα εκδοτήρια του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook