Μια νέα υπόθεση βιασμού συγκλονίζει την Ινδία μετά τον ομαδικό βιασμό και φόνο της 23χρονης φοιτήτριας. Αυτή τη φορά αυτός που φέρεται να επιτέθηκε σε νεαρή γυναίκα, ήταν ο βουλευτής Μπίκραμ Σινγκχ Μπράχμα.

Σύμφωνα με την Indian Express newspaper ακούγοντας τις κραυγές της γυναίκας οι κάτοικοι της περιοχής Ασάμ έτρεξαν προς το σπίτι της όπου μόλις αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει κατάφεραν να σταματήσουν τον Μπράχμα, αλλά και να τον κρατήσουν μέχρι να επέμβει η αστυνομία. Μάλιστα στην προσπάθειά τους να τον «συλλάβουν» άνδρες και γυναίκες της περιοχής, τον έγδυσαν. Ο διασυρμός του Ινδού πολιτικού καταγράφηκε από την κάμερα εθνικού τηλεοπτικού δικτύου, ενώ η αστυνομία έφτασε εγκαίρως λίγα λεπτά πριν τον λιντσάρει το πλήθος.

«Παίρνουμε πολύ σοβαρά την υπόθεση», είπε τοπικός αξιωματούχος την ώρα που η ινδική αστυνομία δείχνει να υποβιβάζει τις περιπτώσεις βιασμού καθώς αν μια γυναίκα καταγγείλει σεξουαλική επίθεση οι αστυνομικοί είτε την αποτρέπουν από τη μήνυση είτε την προτρέπουν να παντρευτεί τον βιαστή της.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook